Kiinteistönhoitajan tekniset perusopinnot (nro 720594) Työvoimakoulutus

Kiinteistönhoitaja

Koulutus antaa sinulle erinomaiset valmiudet kiinteistönhoitajan tehtäviin ja työllistymiseen kiinteistöpalvelualalle. Sisällössä painotetaan teknisten järjestelmien ymmärtämistä, työturvallisuutta, asiakaskeskeisyyttä, ekologisuutta sekä tietotekniikan hyötykäyttöä. Tutustu tarkemmin ja hae mukaan 31.7.2024 mennessä tyomarkkinatori.fi kautta. 

Kenelle tutkinto sopii?

Taitotalo tekee yhteistyötä useiden puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan työnantajien kanssa. Tiivis yhteistyö mahdollistaa muun muassa työssä oppimisen Suomen kärkiyrityksissä.

Koulutus antaa valmiudet suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon (kiinteistönhoitaja) osatutkintoja ja työllistyä kiinteistönhoitajaksi.

Koulutuksen sisällössä painotetaan kokonaisuuksien hallintaa, teknisten järjestelmien ymmärtämistä, työturvallisuutta, asiakaskeskeisyyttä ja ympäristönsuojelunäkökohtia kiinteistönhoidon kaikilla osa-alueilla sekä tietotekniikan hyötykäyttöä. Koulutukseen kuuluu myös työnhakuvalmennusta ja tarvittaessa esim. suomen kielen lisäopetusta.

Koulutuksen aikana opiskelet mm.

  • kiinteistönhoitotehtävien suorittamista asiakaskohteessa
  • kiinteistön ylläpitoa ja valvontaa sisä- ja ulkoalueilla
  • rakennusten teknisen kunnon toimivuutta ja turvallisuutta
  • ulkoalueiden hoitoa
  • teknisten järjestelmien ylläpitoa

Tutustu kiinteistönhoitajan työpäivään (video)

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille tai työttömyysuhan alaisille. Sinulla tulee olla suoritettuna peruskoulu tai vastaava oppimäärä ja mielellään B-luokan ajokortti. Sinulta edellytetään kiinnostusta ja soveltuvuutta alalle, sekä motivaatiota kouluttautumiseen. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Aikaisemmin keittiömestarina työskennellyt Jenny harjoittelee nyt kiinteistöassistentin ammattia isännöintitoimistossa. Hänelle on lupailtu sieltä työpaikkaa, kunhan opiskelut on ensin saatu päätökseen.
Kiinteistöassistentti Jenny Björklund
Lue lisää artikkeleita