Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto Erikoisammattitutkinto

Esihenkilötyö

Puhtaus ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnosta saat valmiuksia toimia kiinteistönhoidon, kotityöpalvelujen tai puhtausalan esihenkilönä. Osaat johtaa kannattavasti ja asiakaslähtöisesti vastuualueesi palvelutuotantoa sekä kehittää toimintaa. Saat lisää valmiuksia oman vastuualueesi henkilöstön johtamiseen ja kehittämiseen. 

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet kiinteistönhoidon, kotityöpalvelujen tai puhtausalan palveluesihenkilönä, työnjohtajana tai vastaavana henkilönä. Sinulla on työkokemusta ja mielellään alan peruskoulutus. 

Tutkinnon suorittaaksesi sinun pitää tehdä työtehtäviä, joista voidaan arvioida tutkinnon perusteissa vaadittava osaaminen. Tutkinto suoritetaan suomen kielellä. 

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. 

Lisätietoa oppisopimuksesta. 

Oppisopimuksissa koko Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon suorittamisen opiskelijamaksu on 50 euroa (alv 0 %).

Opiskelijamaksu maksetaan 1 erässä opintojen alkaessa. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä.  

Työnantajalla on mahdollisuus korvata opiskelijamaksu opiskelijalle verovapaasti (Verohallinnon ohje: ”työnantaja voi verovapaasti korvata työntekijän itse maksaman työnantajan intressissä olleen koulutuksen laskua ja maksutositteita vastaan").

Tutkinnosta on mahdollisuus suorittaa myös osatutkintoja. Osatutkinnon opiskelijamaksu on 0 euroa (alv 0 %).