Kiinteistön kaukolämpötyönjohtajien (KKL) ylläpitokoulutus verkossa Kurssi

KKL-koulutus kuva

Koulutuksessa käydään läpi keskeiset julkaisuun K1/2021 ”Rakennusten kaukolämmitys, määräykset ja ohjeet” liittyvät muutokset. Koulutuksen todistetusti käytyäsi voit hakea kiinteistön kaukolämpötyönjohtajan pätevyyden uusimista. Pätevyyden uusimisen edellytyksenä on KKL-ylläpitokoulutuksen käymisen lisäksi riittävän työkokemusvaatimuksen täyttyminen. Tutustu pätevyyden uusimisprosessiin.

 

Koulutus ja siitä annettu todistus täyttävät koulutusvaatimuksen, kun aiemmin hankittu pätevyys menee umpeen. Pätevyyden uusimista haetaan hakulomakkeella, joka käsitellään pätevyystoimikunnan kokouksessa koulutuksen jälkeen. Pätevyyden uusimishakemuksen palautusosoite on rakentamisala@taitotalo.fi. Koulutuksen hinnan lisäksi pätevyyden uusijoille tulee erillinen lasku 217 € (sis. alv.) pätevyyshakemuksen käsittelystä ja pätevyyden rekisteröinnistä pätevyyshakemuksen käsittelyn jälkeen. 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi keskeiset julkaisuun K1/2021 ”Rakennusten kaukolämmitys, määräykset ja ohjeet” liittyvät muutokset. 

 

Koulutus toteutetaan koulutuspäivänä klo 9.30-12.00 etänä Microsoft Teams -sovelluksella. Osallistujille lähetetään sähköpostitse Teams-kalenterikutsu koulutukseen noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu kiinteistön kaukolämpötyönjohtajan pätevyyden omaaville urakoitsijoille, joilla on menossa pätevyys pois voimasta.

Lisätiedot

rakentamisala@taitotalo.fi , 020 7461 256

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Jessen alanvaihto oli monen tekijän summa. Ohessa neljä tärkeintä syytä hänen alanvaihtoonsa ja talotekniikan perustutkinnon, kylmäasennuksen osaamisalan suorittamiseen. Perustutkinnon aikana hän suoritti yhden osan myös talotekniikan ammattitutkinnosta, lämmityslaiteasennuksen osaamisalalta. 
Lue lisää artikkeleita