SuLVI: Ilmanvaihtokanavistojen tiiveysmittauskoulutus Kurssi

LVI putkia

Ilmanvaihtokanavistojen tiiveysmittaus -koulutus on tarpeen kaikille ilmanvaihdon ja ilmastoinnin urakoinnissa, suunnittelussa ja valvonnassa toimiville. Kanavistojen tiiveysmittaus on tärkeä osa ilmanvaihdon kokonaisuuden toimintaa. Sillä varmistetaan kanavistojen oikeanlainen tiiveys ja löydetään mahdolliset vuodot kanavistosta. Tämä varmistaa suunniteltujen ilmamäärien siirtymisen kanavistossa tiloihin. 

 

Kahden päivän koulutuksessa keskitytään ilmanvaihtokanavistojen tiiveyteen, mahdollisten vuotojen löytämiseen, ongelmakohtien ratkaisuun, raportointiin ja dokumentointiin. Toteutus pienryhmäopiskeluna Taitotalon tiloissa, joista löytyy kattava valikoima tiiveysmittauslaitteistoja, joita koulutuksessa päästään testaamaan. Taitotalosta löytyy laboratoriotilat, joissa on hyvät puitteet harjoitella tiiveysmittausta käytännössä.

 

Koulutuspäivään otetaan enintään 12 opiskelijaa. Varaa paikkasi pian.

Koulutuksen sisältö

Ohjelmassa

1.   Päivä, klo 8.00 -15.00: kanavistojen tiiveysmittaus, teoria
•    perusteet kanavistojen tiiveysmittauksesta
•    laitteiden esittely

2.   Päivä, klo 8.00 -15.00: kanavistojen tiiveysmittaus käytännössä
•    käytännönharjoittelu laitteilla laboratoriotiloissa
•    raportointi
•    loppuyhteenveto

 

Hinta 

Kahden päivän koulutuksen hinta on SULVIn ja VSF:n jäsenille 930 € sis alv. ja muille 979,60 € sis. alv. Osallistumismaksu sisältää materiaalit sekä tarjoilut (aamukahvi ja sämpylä, linjastolounas, iltapäiväkahvi ja kahvileipä).

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii ilmastointiasentajille, valvojille, suunnittelijoille, ilmastoinnin säätöjä ja mittauksia tekeville, kanavistojen puhdistajille, teknistä kiinteistönhoitoa tekeville sekä alan työnjohtajille ja esimiehille.

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Jessen alanvaihto oli monen tekijän summa. Ohessa neljä tärkeintä syytä hänen alanvaihtoonsa ja talotekniikan perustutkinnon, kylmäasennuksen osaamisalan suorittamiseen. Perustutkinnon aikana hän suoritti yhden osan myös talotekniikan ammattitutkinnosta, lämmityslaiteasennuksen osaamisalalta. 
Lue lisää artikkeleita