Hyppää pääsisältöön

Oletko valmis jakamaan osaamistasi ja ohjaamaan tulevaisuuden tekijöitä työssään?

Kotimainen työ- ja elinkeinoelämä kärsii osaajapulasta. Ammatillinen koulutus ei yksinään pysty täyttämään tätä tarvetta, vaan tarvitaan jatkuvaa yhteistyötä yritysten kanssa.

Työelämässä oppiminen on paras ja tehokkain tapa kouluttaa uusia osaajia sekä uudistaa jo työsuhteessa olevien osaamista. Tässä työssä avainhenkilönä toimivat työpaikkaohjaajat.

Työpaikkaohjaajan tehtävä on ammattilaiselle mahdollisuus jakaa osaamistaan ja kokemuksiaan koko työyhteisön hyödyksi. Työpaikkaohjaaja tukee, ohjaa ja neuvoo tutkinto-opiskelijaa työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa. Tehtävä on palkitseva ja innostava. 

Taitotalo tarjoaa sinulle joustavan mahdollisuuden perehtyä ja kouluttautua työpaikkaohjaajaksi. Työpaikkaohjaajana et jää yksin, sillä Taitotalon asiantuntevat kouluttajat toimivat kiinteässä yhteistyössä kanssasi järjestäen muun muassa vertaistukea työpaikalla tekemällesi ohjaustyölle.

Koulunkäyntiavustaja Maiju Rokkanen (Solakallion koulu, Helsinki) on kokenut työpaikkaohjaaja. Katso oheinen video ja tutustu Maijun ajatuksiin ja näkemyksiin työpaikkaohjaajana toimimisesta. 

Voisitko sinäkin olla työpaikkaohjaaja omalla työpaikallasi? 

Kehity itse ja kehitä muita työpaikkaohjaajana. Ota yhteyttä!

Kysy lisää.

Jouni Kyllönen
Jouni Kyllönen
kehitysvastaava, oppisopimuspäällikkö
050 541 6643