Metsäteollisuuden koulutukset

Paperikone
Prosessinhoitajille on kysyntää!

Työskenteletkö puunjalostusteollisuudessa prosessinhoitajana, operaattorina, tutkijana, tuotekehittelijänä tai tuotannon esimiehenä? Oletko vasta aikeissa kouluttautua metsäteollisuuden alalle? 

Taitotalo jatkaa AEL:n ja Amiedun pitkää perinnettä metsäteollisuuden tunnettuna ja tunnustettuna kouluttajana.

Taitotalo toimii koko Suomessa puunjalostusteollisuuden tuotantoprosessien arvostettuna kouluttajana ja tutkintojen järjestäjänä. Tarjoamme täydennyskoulutusta jo työssä oleville teollisuuden ammattilaisille sekä alalle aikoville. Pätevät ja teollisuudessa kannuksensa hankkineet kouluttajamme sekä nykyaikaiset opetusmenetelmämme mahdollistavat laadukkaan ja vaikuttavan koulutuksen kaikilla tasoilla.

Puunjalostusteollisuudelle järjestämme laaja-alaisesti prosesseihin liittyviä, kaikille avoimia kursseja ja seminaareja sekä yrityksen erityistarpeisiin räätälöityjä koulutuksia ja alaan liittyviä tutkintoja. 

Tutustu Taitotalon avoimiin metsäteollisuuden täydennyskoulutuksiin Kemiallisen metsäteollisuuden koulutukset | Taitotalo.

Riku Silván

i Kysy lisää

Riku Silván

koulutuspäällikkö, energia, metsä, kemia sekä teollisuuden kunnossapito
Ota yhteyttä
Koulutushaku

Alan koulutukset

Kemiallisen metsäteollisuuden koulutukset
Riku Silván

i Kysy lisää

Riku Silván

koulutuspäällikkö, energia, metsä, kemia sekä teollisuuden kunnossapito
Ota yhteyttä

Inspiroidu

Uutinen
Petri Oivakumpu on innostunut ja innostava työpaikkaohjaaja. Petri on määrätietoisesti ohjannut ja opastanut opiskelijoitaan uuden tuotantolaitoksen käyttöönoton ja tuotannon tehtävissä. Työpaikkaohjaajana Petri on helposti lähestyttävä ja aidosti välittävä persoona, jolle yksilön ja organisaation osaamisen kehittäminen erittäin tärkeää.
Katso lisää