Haku

Hakutulokset: 15

 • Helsinki

Opi remontoinnin ammattilaiseksi (719871)

Koulutuksen tavoitteena on, että hankit sellaiset ammatilliset valmiudet, joiden avulla pystyt kattavasti työllistymään rakennuskohteiden, asuntoremontointiin liittyvien sisävalmistusvaiheiden tehtäviin sekä muihin korjausrakentamiseen liittyviin työtehtäviin. Tavoitteena on oppia rakentamisen prosessin kokonaisuutta uudis- ja saneerauskohteissa.Koulutuksessa perehdyt monipuolisesti rakennustyömaan, pientalotyömaiden erilaisiin sisäpuolisiin sekä ulkopuolisiin työtehtäviin sekä korjausrakentamisen työtehtäviin sekä muiden ammattikuntien avustaviin tehtäviin. Koulutuksessa tavoitellaan myös valmiutta itsenäiseen, yrittäjämäiseen sekä asiakaspalveluhenkiseen työskentelyyn alalla. 
Seuraavat koulutukset
Opi remontoinnin ammattilaiseksi (719871)
 • 26.8.2024–28.3.2025
 • Helsinki
Lue lisää koulutuksesta Opi remontoinnin ammattilaiseksi (719871)
 • Helsinki

Kiinteistöassistentin koulutus (nro 719666)

Koulutus antaa sinulle valmiuksia monipuolisiin kiinteistöassistentin työtehtäviin kiinteistö- ja isännöintialan yrityksissä.  Tavoitteena on, että suoritat koulutukseen sisältyvän työssäoppimisen aikana yhden tutkinnon osan isännöinnin ammattitutkinnosta, isännöinnin toimintaympäristön hallinta -tutkinnon osan tai isännöintityön kehittämissuunnitelman laatiminen-tutkinnon osan. Tutkinnon osien suorittaminen laajentaa osaamistasi isännöinnin toimintaympäristöstä ja tukee perehtymistäsi työssäoppimisyritykseen sekä osoittaa osaamisesi kehittämissuunnitelmien laatimiseen. Koulutuksen päätavoitteena on, että työllistyt alan tehtäviin, joita ovat esimerkiksi kiinteistösihteeri, kiinteistöassistentti, toimistoisännöitsijä, palvelumestari, palveluisännöitsijä. 
Seuraavat koulutukset
Kiinteistöassistentin koulutus (nro 719666)
 • 10.9.2024–9.5.2025
 • Helsinki
Lue lisää koulutuksesta Kiinteistöassistentin koulutus (nro 719666)
 • Helsinki

Kiinteistönhoitajan tekniset perusopinnot (nro 720594)

Koulutus antaa sinulle erinomaiset valmiudet kiinteistönhoitajan tehtäviin ja työllistymiseen kiinteistöpalvelualalle. Sisällössä painotetaan teknisten järjestelmien ymmärtämistä, työturvallisuutta, asiakaskeskeisyyttä, ekologisuutta sekä tietotekniikan hyötykäyttöä. Tutustu tarkemmin ja hae mukaan 7.6.2024 mennessä tyomarkkinatori.fi kautta. 
Seuraavat koulutukset
Kiinteistönhoitajan tekniset perusopinnot (nro 720594)
 • 26.8.2024–28.2.2025
 • Helsinki
Lue lisää koulutuksesta Kiinteistönhoitajan tekniset perusopinnot (nro 720594)
 • Helsinki

Koulunkäynninohjaaja, kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Haluaisitko toimia oppilaan ja oppimisen ohjaajana monipuolisessa eri-ikäisten oppijoiden toimintaympäristössä? Tuntuuko avustaminen luonnolliselta? Haluatko ohjata leikkiä, liikuntaa, kuvataidetta? Koulunkäynnin ohjaajana pääset tekemään tätä kaikkea! Koulutus on suunnattu maahanmuuttajaopiskelijoille.
Seuraavat koulutukset
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynninohjaaja maahanmuuttajille (nro 719963)
 • 7.8.2024–30.6.2025
 • Helsinki
Lue lisää koulutuksesta Koulunkäynninohjaaja, kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto
 • Helsinki

Sisäpintojen käsittely, pintakäsittelyalan perustutkinnon osa

Koulutuksen tavoitteena on työllistyä rakennusmaalariksi ja antaa opiskelijalle valmiudet suorittaa tutkinnon osa tai osia pintakäsittelyalan perustutkinnosta.Saat koulutuksessa perusvalmiudet työskennellä itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä ja asiakaslähtöisesti pintakäsittelyalan monipuolisissa, erilaisissa asiakaskohteissa ja työtehtävissä. Koulutuksen jälkeen kykenet lisäksi itsenäisesti valitsemaan oikeat materiaalit, työvälineet ja työtavat. Ymmärrät myös asiakaspalvelun, taloudellisuuden, työturvallisuuden ja yrittäjyyden merkityksen.
Seuraavat koulutukset
Sisäpintojen käsittely, pintakäsittelyalan perustutkinnon osa (nro 715252)
 • 13.8.2024–17.4.2025
 • Helsinki
Lue lisää koulutuksesta Sisäpintojen käsittely, pintakäsittelyalan perustutkinnon osa
 • Helsinki

Maahanmuuttaneiden ammatillinen koulutus talonrakennusalalle (nro 719310)

Oletko kiinnostunut rakentamisesta?Koulutuksessa opiskelet rakentamisen teoriaa, ammattisuomea sekä harjoittelet rakentamista rakennushallissa ja työharjoittelussa.Saat koulutuksen aikana perusvalmiudet työskennellä alan töissä itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä. Lisäksi kykenet valitsemaan oikeat materiaalit, työvälineet ja työtavat monipuolisissa työkohteissa. Ymmärrät asiakaspalvelun, taloudellisuuden ja kestävän kehityksen, työturvallisuuden ja yrittäjyyden merkityksen. Opiskelet rakennusalan perusasioita yhdessä ammatillisen kouluttajan ja suomen kielen kouluttajan kanssa.
Seuraavat koulutukset
Maahanmuuttaneiden ammatillinen koulutus talonrakennusalalle (nro 719310)
 • 10.9.2024–12.9.2025
 • Helsinki
Lue lisää koulutuksesta Maahanmuuttaneiden ammatillinen koulutus talonrakennusalalle (nro 719310)
 • Helsinki

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, työvoimakoulutus

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (180 osp), joka antaa valmiudet työskennellä lähihoitajan tehtävissä tai jatkaa alan opintoja (esim. ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa).  Lähihoitajan työ soveltuu sinulle, joka haluat tehdä ihmisläheistä ja merkityksellistä työtä asiakkaan arjessa.
Seuraavat koulutukset
Lähihoitaja, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, suomi toisena kielenä (nro 720295)
 • 23.9.2024–31.5.2027
 • Helsinki
Lue lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, työvoimakoulutus
 • Helsinki

Talotekniikan perustutkinto, ilmanvaihtoasennuksen osaamisala Uranumero 720560

Koulutuksen tavoitteena on antaa henkilölle valmiudet toimia ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus, huolto sekä mittauksen ja tasapainotuksen työtehtävissä. Koulutus soveltuu myös LVI-alalla toimineiden lisä- ja täydennyskoulutukseksi.  Ilmanvaihtoalalla on hyvät työllisyysnäkymät jatkuvasti kasvavien rakennusteknisten vaatimusten johdosta. Ala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia erikoistua mm. ilmamäärien mittaukseen ja tasapainotukseen, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistukseen ja iv-koneiden huoltamiseen.  
Seuraavat koulutukset
Talotekniikan perustutkinto, ilmanvaihtoasennuksen osaamisala VOST131 Uranumero 720560
 • 16.9.2024–13.6.2025
 • Helsinki
Lue lisää koulutuksesta Talotekniikan perustutkinto, ilmanvaihtoasennuksen osaamisala Uranumero 720560
 • Helsinki

Putkiasentajan osatutkinto, Uranumero 720567

Koulutus on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille ja se antaa valmiudet suorittaa osa talotekniikan perustutkinnosta näyttötutkintona ja työllistyä putkiasentajaksi.Koulutus antaa valmiudet tehdä putkiasentajan töitä. LVI-alan työllisyysnäkymät ovat hyvät.Koulutus soveltuu myös LVI-alalla toimivien lisä- ja täydennyskoulutukseksi.
Seuraavat koulutukset
Putkiasentajan osatutkinto Uranumero 720567
 • 2.9.2024–13.6.2025
 • Helsinki
Lue lisää koulutuksesta Putkiasentajan osatutkinto, Uranumero 720567
 • Helsinki

Tekninen isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto (nro 720144)

Koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle valmiuksia kiinteistön tekniikkaan, asiakaspalveluun, hallintoon sekä talouteen liittyvien tehtävien hoitamiseen. Tavoitteena on myös, että suoritat koulutukseen sisältyvän työssäoppimisen aikana osatutkinnon (yhden tutkinnon osan) isännöinnin ammattitutkinnosta; tekniset palvelut isännöinnissä. Koulutuksessa on mahdollista suorittaa myös muita isännöinnin ammattitutkinnon osia, jos työtehtäväsi sen mahdollistavat. Ammattitutkinnoissa ammattitaito ja osaaminen osoitetaan käytännön työtehtävissä ja siten tutkinnon osa suoritetaan teknisen isännöinnin käytännön työtehtävissä työssäoppimisaikana. Koulutuksen päätavoitteena on, että työllistyt tekniseksi isännöitsijäksi. Tekniset isännöitsijät työskentelevät isännöitsijätoimistoissa ja hoitavat mm. kiinteistöjen kunnossapitoon ja korjauksiin sekä osakasmuutostöihin liittyviä asioita.   
Seuraavat koulutukset
Tekninen isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinnon osatutkinto
 • 24.9.2024–19.6.2025
 • Helsinki
Lue lisää koulutuksesta Tekninen isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto (nro 720144)
 • Helsinki

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, kyberturvallisuuden asiantuntija

Tietoturvan ja tietosuojan merkitys yrityksille on kasvanut jatkuvasti epävakaan maailmantilanteen aiheuttaman uhkatason nousun ja digitaalisten palveluiden yleistymisen ja liiketoimintakriittisyyden sekä GDPR direktiivin myötä. Koulutus tarjoaa opiskelijoille ajantasaista, monipuolista, käytännönläheistä, työmarkkinoilla tarvittavaa tietoturvaosaamista edistämään omaa työllistymistä tai yrittäjyyttä. Seuraava työvoimakoulutus on syksyllä 2024. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
Seuraavat koulutukset
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osa, kyberturvallisuuden asiantuntija
 • Jatkuva haku
 • Helsinki
Lue lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, kyberturvallisuuden asiantuntija
 • Helsinki

Python-ohjelmoija, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osa, ohjelmointi

Koulutus tarjoaa hyödyllistä, työmarkkinoilla kysyttyä ohjelmointiosaamista ja tietoa edistämään työllistymistä. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat valmiita sitoutumaan, ottamaan vastaan innokkaina uusia haasteita ja kehittymään it-alalla. Seuraavan toteutuksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
Seuraavat koulutukset
Python-ohjelmoija, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osa, ohjelmointi
 • Jatkuva haku
 • Helsinki
Lue lisää koulutuksesta Python-ohjelmoija, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osa, ohjelmointi
 • Helsinki

Työpaikkasuomi

Yhteistyössä TE-palvelujen kanssa toteutettavassa Työpaikkasuomi -koulutuksessa kehitetään alakohtaista ammatillista suomea sekä työssä tarvittavia viestintävalmiuksia. Suomen kielen koulutus räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Työnantaja tai yrittäjä, ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä koulutus, jossa ammattisuomi kehittyy. 
Seuraavat koulutukset
Työpaikkasuomi
 • Jatkuva haku
 • Helsinki
Lue lisää koulutuksesta Työpaikkasuomi
 • Helsinki

Välinehuoltaja, välinehuoltoalan perustutkinto (uranro 720231)

Hae koulutukseen, suorita välinehuoltoalan perustutkinto ja työllisty erilaisiin välinehuoltoalan tehtäviin. Välinehuoltajan työpaikkoja ovat esimerkiksi sairaaloiden, hammashoitoloiden, terveyskeskusten ja laboratorioiden välinehuollot.
Seuraavat koulutukset
Välinehuoltoalan perustutkinto, välinehuoltaja (uranro 720231)
 • 9.9.2024–31.5.2026
 • Helsinki
Lue lisää koulutuksesta Välinehuoltaja, välinehuoltoalan perustutkinto (uranro 720231)