Jarkko Aho

Jarkko Aho

kouluttaja

Toimin Taitotalossa liiketoiminnan kouluttajana. Vahvuusalueitani ovat johtaminen, esimiestyö, yritystalous sekä yrittäjyys.

Minulla on vuosien kokemus kouluttajan ja opettajan tehtävistä liiketoiminnan eri osa-alueilta. Tuotantotalouden diplomi-insinöörinä olen tottunut tarkastelemaan teollista liiketoimintaa teknisenä, taloudellisena ja sosiaalisena kokonaisuutena laajasti ja useista toisiaan täydentävistä näkökulmista. Vahvaa teoreettista osaamistani täydentää yli kymmenen vuoden käytännön kokemus logistiikka-alalta erilaisista päällikkötehtävistä liiketoiminnan kehityksen, tuotehallinnan ja talouden parista. Osa-aikaisena yrittäjänä olen edelleen mukana myös käytännön liiketoiminnassa.

Koulutuksessani korostuukin käytännönläheisyys ja konkreettiset esimerkit todellisesta liike-elämästä. Minulla on taito kuvata monimutkaisia liiketaloudellisia kokonaisuuksia helposti ymmärrettävällä tavalla. Suhtaudun intohimoisesti omaan alaani, mikä näkyy innostuneena ja kannustavana opetustyylinä. Menestyksekkään liiketoiminnan keskiössä ovat aina ihmiset, eli yrityksen henkilöstö ja asiakkaat. Tämän ihmisiä arvostavan periaatteen mukaan suhtaudun aina myös opiskelijoihin. Kannustan jokaista hyppäämään kanssani liiketoiminnan mielenkiintoiseen maailmaan. Koulutuksessa nähdään!