Hyppää pääsisältöön
Kontulan Huolto

Helsinkiläinen kiinteistönhoitoyritys Kontulan Huolto Oy ja Taitotalo ovat solmineet kumppanuussopimuksen.

– Lisäämme koulutukseen suunnattuja panostuksia ja yksi toimenpiteistä on kumppanuussopimuksen solmiminen Taitotalon kanssa, kertoo Kontulan Huollon toimitusjohtaja Jasi Kuokkanen.

Kiinteistönhuoltoalalla palvelun laadun tuottavat työntekijät, ja siitä syystä osaamisen kasvattaminen on Kontulan Huollon yksi tärkeimmistä tavoitteista tulevina vuosina. Jasi Kuokkanen arvioi, että koulutus ja osaamisen lisääminen vaikuttavat positiivisesti myös henkilöstön työhyvinvointiin.

Kumppanuus auttaa parantamaan tuloksia

Koulutuskumppanuuden myötä Kontulan Huolto saa käyttöönsä koko Taitotalon vankan osaamisen kiinteistönhoidon sekä tarvittaessa myös muiden alojen osalta.

Koulutuksen tuloksia seurataan, jotta sen tehoa voi arvioida. Kontulan Huollon mittareita ovat asiakastyytyväisyys sekä työn laatu.

– Asiakkaidemme tyytyväisyys ja laadun parantaminen ovat tärkeitä mittareita, kun arvioimme toimintaamme. Uskon että koulutukseen panostaminen tulee näkymään näissä molemmissa osa-alueissa, toteaa Jasi Kuokkanen.

Koulutuksen tuloksia seurataan, jotta sen tehoa voi arvioida. Kontulan Huollon mittareita ovat asiakastyytyväisyys sekä työn laatu.

 

Aikaisemmat kokemukset vaikuttivat kumppanin valintaan

Jasi Kuokkanen kertoo, että hän on tehnyt aikaisemmin useassa työpaikassa koulutusyhteistyötä Taitotalon edeltäjien Amiedun että AEL:n kanssa. Hänelle on jäänyt molemmista yrityksistä hyvät kokemukset. Aiemmat positiiviset kokemukset koulutusyhteistyöstä olivat hänen mukaansa merkittävä tekijä, kun he nyt valitsivat palveluntuottajaa.

– Olen itseasiassa opiskellut perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon Amiedussa 2000-luvun alkupuolella ja niiltäkin osin kokemukset olivat positiivisia, Kuokkanen lisää.

Kiinteistönhoitoala on kehittyvä ala

Taitotalo haluaa panostaa yhteistyöhön kehittyvien ja luotettavien paikallisesti toimivien kiinteistönhoitoyritysten kanssa. Nyt tehty kumppanuussopimus on hyvä ja ajankohtainen esimerkki laajentuneesta panoksesta alan toimijoiden suhteen.

– Aloitamme Kontulan Huollon kanssa kiinteistönhoitajien osaamiskartoituksella ja asiakaspalvelun koulutuksella jo ennen lumikautta, kertoo Esa Lanzett.

Vuonna 1964 perustettu Kontulan huolto tarjoaa isännöinnin, teknisen isännöinnin, kiinteistönhuollon ja siivouspalveluita sekä taloyhtiöille että yksityisasiakkaille.

 

Ylälaidan kuvassa vasemmalta Kontulan Huollon toimitusjohtaja Jasi Kuokkanen, huoltotyönjohtaja Simo Viirto, Taitotalon toimialajohtaja Matti Vesalainen ja koulutusasiantuntija Esa Lanzett.

Kysy lisää.

Esa Lanzett
Esa Lanzett
koulutusasiantuntija
044 722 4752