Taitotalo voitti opetus- ja kulttuuriministeriön ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon Uutinen

AEL-Amiedu Oy (Taitotalo) sai opetus- ja kulttuuriministeriön vuoden 2023 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Kilpailun teemana oli yhteinen verkostomainen toimintakulttuuri ja kumppanuudet. 

14.11.2023

laatupalkinto

Vuosittain myönnettävän palkinnon tavoitteena on edistää ammatillisen koulutuksen arvostusta ja laadunparantamista. Se myönnetään ammatillisen koulutuksen järjestäjille vuosittain vaihtuvan teeman pohjalta. Laatupalkinnon hakuprosessi sisältää arvioinnin, yksilöarvioinnin ja ulkoisen auditoinnin. Palkinnon saajat ovat esimerkillisiä toiminnassaan ja sitoutuneet jatkuvaan kehittämiseen.

Taitotalon sitoutuminen ja innovatiivinen lähestymistapa yhteiseen verkostomaiseen toimintakulttuuriin ja kumppanuuksiin olivat huomionarvoisia. Taitotalo osoitti erinomaista työtä toimintansa laadun ja tulosten parantamiseksi. Taitotalon toiminta on esimerkki siitä, miten verkostomaisuus ja kumppanuudet voivat täydentää ammatillista koulutusta ja edistää ammatillisen aikuiskoulutusalan kehitystä.

– Olemme päässeet pisteeseen, jossa laadunhallinta ei ole vain tahtotila paperilla, vaan se on kiteytynyt osaksi käytännön toimintaamme opiskelijoista työpaikoille asti, Taitotalon laatupäällikkö Teija Karjalainen sanoo.

Toimitusjohtaja Kari Juntusen mukaan palkinto on Taitotalolle iso tunnustus. Se osoittaa, että sitoutuminen laatuun on edellytys vaikuttavan koulutuksen järjestämiselle. Taitotalo kouluttaa osaajia suoraan elinkeinoelämän tarpeisiin. 

Juntunen kiittää taitotalolaisia, taitotalon asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä. 

– Tämä on meidän kaikkien yhteinen voitto, Juntunen sanoo.

Lisätietoja:
Kari Juntunen
toimitusjohtaja
044 722 4772
kari.juntunen@taitotalo.fi

Teija Karjalainen
laatupäällikkö
050 380 9890
teija.karjalainen@taitotalo.fi
 

Kari Juntunen ja Teija Karjalainen vastaanottamassa ammatillisen koulutuksen laatupalkintoa.


OKM:n uutinen aiheesta

Kunniakirja Ammatillisen koulutuksen laatupalkinto 2023