Palvelutorimyyjä Karolina Petrell opiskelee työn ohella Opiskelijatarina

Karolina on kouluttanut itseään koko työuransa ajan. Viimeisimpänä saavutuksena hänen koulutuspolullaan on Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimimisen tutkinnon osa.

20.10.2020

Hyväksy markkinoinnilliset evästeet katsoaksesi tämän videon.

Nurmijärven S-Marketissa palvelutorimyyjänä sekä palvelutorivastaavan kakkosena työskentelevä Karolina on tiskin takana kuin kala vedessä. Hän on selvästi löytänyt oman kutsumuksensa ruokakaupan palvelutiskin takaa. Ina nauttii työstänsä ja se heijastuu positiivisesti myös asiakkaille päin. 

Karolina on suorittanut Taitotalossa Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimimisen tutkinnon osan. Opiskelu antoi hänelle paljon valmiuksia omassa työssään toimimiseen ja siksi hän päätti jatkaa koko Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, päivittäistavarakauppa -ammattitutkinnon suorittamista. Ina on saanut opiskelusta paljon lisää itsevarmuutta työhönsä.

Katso videolta Inan aamutoimia nurmijärveläisen S-marketin palvelutorilla. Kalatiskiä valmistellessaan hän kertoo ajatuksiaan opiskelusta ja ammatillisesta osaamisesta. Video on kuvattu ennen kasvomaskisuosituksen voimaantuloa.

Haku Kouluttaudu palvelutiskimyyjäksi -koulutukseen on auki.

Lisätietoa tutkinnoista: Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala