Tukitoimet – kielituki -verkkokurssi, suomen kieltä hoitoalan opiskelijoille 10/2022–11/2024

Hyväksy markkinoinnilliset evästeet katsoaksesi tämän videon.
Tukea suomen kielen oppimiseen hoiva-avustajille verkkokurssin ja hoitoalan sanaston muodossa, sekä materiaaleja selkokielisen työpaikkaohjauksen tueksi.

Hoivaa suomeksi verkkokurssin löydät täältä

Hoivaa suomeksi

OPH:n rahoittama hanke 40/3747/2022 on nimeltään Tukitoimet – kielituki -verkkokurssi, suomen kieltä hoitoalan opiskelijoille. Hanke toteutetaan 10/2022–11/2024.

Projektissa tuotetaan hoiva-avustajille kohdennettu verkkokurssi/digioppimisympäristö, joka tukee kielellisiä valmiuksia ja auttaa opintojen etenemisessä aikataulun mukaan. Lisäksi kehitetään työpaikkaohjausta ja materiaaleja selkokielisen työpaikkaohjauksen tueksi.

Suurin haaste opintojen etenemisessä on vaikeudet suomen kielen kanssa ja siksi hankkeessa tuotetaan itsenäistä kielen opiskelua tukevaa monimuotoista materiaalia. Verkkokurssin keskiössä on hoiva-alan suomen kielen sanasto.

Kohderyhmänä ovat hoiva-avustajan työtä tekevät, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan, sekä hoiva-avustajiksi opiskelevat ja alalle haluavat.

Työpaikkaohjauksessa painotamme selkokielisyyttä ja kielitietoista työpaikkaohjaamista. Tuemme ohjaustyötä muun muassa järjestämällä valmennuksia yrityksiin, jotka ottavat hoiva-avustajaopiskelijoita oppisopimuskoulutukseen.

Lisätietoja hankkeesta antavat
koulutusasiantuntija Pia Upanne, pia.upanne@taitotalo.fi
koulutuspäällikkö Harriet Sandfors, harriet.sandfors@taitotalo.fi

Verkkokurssi
www.hoivaasuomeksi.fi
 

 

Harriet Sandfors

i Kysy lisää

Harriet Sandfors

koulutuspäällikkö, sosiaali- ja terveysala sekä välinehuolto
Ota yhteyttä
Harriet Sandfors

i Kysy lisää

Harriet Sandfors

koulutuspäällikkö, sosiaali- ja terveysala sekä välinehuolto
Ota yhteyttä