Pätevöityneen kosteuden mittaajan (PKM) ylläpitokoulutus, ilmanvaihtojärjestelmät Kurssi

kosteuden mittausta

Koulutus on tarkoitettu pätevöityneille kosteuden mittaajille PKM ja Eurofins rakenteiden kosteuden mittaajille, jotka haluavat ylläpitää osaamistaan ja pätevyytensä. Koulutuksessa käsitellään ilmanvaihtojärjestelmiä, niiden toimintaa ja IV-mittauksia.

Pätevöityneen kosteuden mittaajan PKM ylläpitokoulutus tulee suorittaa viiden vuoden kuluessa pätevyyden myöntämisestä tai nimike menetetään. Eurofins rakenteiden kosteuden mittaajan pätevyyden uusiminen edellyttää täydennyskoulutusta kolmen vuoden välein.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan etäkoulutuksena Teamsissa klo 9-15.

  • Ajankohtaiset asiat
  • Ilmanvaihdon perusteet
  • Erilaiset ilmanvaihtojärjestelmät
  • Asetukset ja ohjeet
  • IV-mittaus ja pöytäkirja

Kenelle koulutus sopii?

Koulutuksesta hyötyvät henkilöt, jotka ovat suorittanet Finanssiala ry:n perustaman pätevöitynyt kosteuden mittaaja PKM -tutkinnon tai Eurofinsin rakenteiden kosteuden mittaajan henkilösertifikaatin.

Koulutus sopii myös märkätilatöiden valvojille sertifikaatin ylläpitokoulutukseksi. Koulutus on hyödyllinen myös rakentamisen, talotekniikan ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijoille, tilaajille, työnjohtajille, valvojille, suunnittelijoille, urakoitsijoille, (teknisille) isännöitsijöille ja kiinteistöpäälliköille.

Inspiroidu

Blogi
Rakentaminen itsessään on vain osa toimialan merkityksestä. Kun mukaan lasketaan kiinteistöala, suunnittelu, kuljetukset, viranomaistoiminnot ja niin eteenpäin, rakennetun ympäristön hyväksi tehdään noin 540 000 henkilötyövuotta. Tämä osa on Suomen työllisistä 2,6 miljoonasta ihmisestä peräti 20 %. Eikä tässä vielä kaikki, sillä työn lisäksi rakentamiseen tarvitaan paljon myös tavaraa.
Blogi Kari Kaihonen
Taitocase
Käytännössä se tarkoittaa henkilöstön osaamisen kartoittamista, jatkuvaa kouluttamista ja tiivistä yhteistyötä oppilaitosten kanssa.Taitotalo on Suomen suurin ammatillinen aikuiskouluttaja, joka tunnetaan laadukkaista talotekniikka-alan koulutuksista.–  Taitotalo on tärkeä yhteistyökumppanimme, Valve sanoo.
Petri Valve seisoo kauluspaidassa ulkona ja hymyilee.
Lue lisää artikkeleita