Teollisuusnosturitarkastajan sertifioinnin tutkinto – taso 1 Kurssi

Teollisuusnosturi

Teollisuusnosturitarkastajan sertifioinnin tutkinnossa  - taso 1 selvitetään kirjallisella kokeella ja käytännön tarkastusrasteilla osallistujan tiedot ja taidot teollisuusnosturien tarkastuksista. Teollisuusnosturitarkastajan sertifioinnin tutkinnon - taso 1  tulokset toimitetaan osallistujalle noin kolmen viikon sisällä tutkinnosta.

Koulutuksen sisältö

Henkilön on osoitettava nostolaitteiden rakenteiden, säädösten ja määräysten tuntemus sekä kyky suorittaa tarkastustehtäviä. Tämä pätevyys osoitetaan tarkastajatutkinnolla, johon kuuluu sekä kirjallinen säädöksiä ja määräyksiä koskeva tentti että käytännön tarkastuksen suoritukseen ja raportointiin liittyviä tehtäviä.

Koulutuksen hinta sisältää tentin suorittamisen. Sertifiointia haetaan erikseen Inspecta Sertifioinnista, joka veloittaa sertifikaatin hinnan.

Henkilösertifikaatti haetaan Inpecta Sertifioinnilta, ja sen hakuohje löytyy Inpectan sivuilta sekä alla olevasta linkistä. Hakuohjeesta löytyy mm. pätevyysvaatimukset ja sertifioinnin hakeminen. 

Linkki nostolaitetarkastajan sertifioinnin hakuohjeeseen.

Jos tarvitset tutkinnossa lisäaikaa esim. lukihäiriön vuoksi, ilmoitathan siitä etukäteen.
Mainitse lisäajasta mielellään jo ilmoittautuessasi ilmoittautumislomakkeen Lisätieto-kohdassa, kiitos!

Ilmoittauduthan hyvissä ajoin, sillä tutkinnon osallistujamäärä on rajoitettu.

Hylätyn tutkinnon uudelleen suorittamisen hinta on sama kuin normaalin tutkinnon hinta.

Kenelle koulutus sopii?

Teollisuusnosturien tarkastajan henkilösertifikaattia hakeville. Tutkinto on pakollinen henkilösertifikaatin saamiseksi.

Anu Jauhiainen

i Kysy lisää

Anu Jauhiainen

koulutussuunnittelija, mekaaninen kunnossapito, hydrauliikka ja pneumatiikka, teollisuusnosturitarkastaja
Ota yhteyttä