Hyppää pääsisältöön

Olemme valinneet myyntineuvottelija Cindy Höckertin Taitotalon vuoden oppisopimusopiskelijaksi 2021. Sen lisäksi lähetämme hänet Suomen Oppisopimusosaajat ry:n järjestämään valtakunnalliseen kilpailuun ehdolle koko Suomen Vuoden oppisopimusopiskelijaksi.

Cindy Höckert on suorittanut liiketoiminnan ammattitutkinnon kiinteistönvälityksen osaamisalalta. Hän on erittäin aktiivinen ja motivoitunut opiskelija, ja hän on suoriutunut opinnoista kiitettävän hyvin. Cindy suhtautuu opiskelemiseen ja oppisopimukseen positiivisella asenteella. Hän on valjastanut oman opiskelunsa koko työyhteisönsä käyttöön viemällä opittuja asioita koulun penkiltä suoraan työpaikalleen. Cindyllä on taustalla merkonomin tutkinto ja useita lyhytitä koulutuksia. Hän suunnittelee myös jatkavansa opintoja. Hän on hyvä esimerkki henkilöstä, jolle oppisopimusopiskelu sopii ja tuo lisää syvyyttä omaan ammattiin. 

Valtakunnallinen oppisopimustahojen kilpailu 

Oppisopimusviikon yhteydessä myös Suomen oppisopimusosaajat ry palkitsee ansioituneita oppisopimustahoja. Voit katsoa kaikki valtakunnalliseen kilpailuun tulleiden ehdokkaiden esittelyvideot Oppisopimus.fi-Youtube-kanavan soittolistalta.

Valtakunnallisen kilpailun voittajat julkistetaan Ammatillisen koulutuksen seminaarissa 17.11.2021 Aulangolla, Hämeenlinnassa. 

Taitotalo onnittelee Cindy Höckertia ja toivottaa onnea valtakunnalliseen kilpailuun!

Kysy lisää.

Jouni Kyllönen
Jouni Kyllönen
kehitysvastaava, oppisopimuspäällikkö
050 541 6643