Hyppää pääsisältöön
Oppisopimusviikon 2021 palkitut ja Taitotalon väkeä

Hyvää oppisopimusviikkoa! Oppisopimusviikko on valtakunnallinen kunnianosoitus oppisopimusta kohtaan. Tänä vuonna se järjestetään viidettä kertaa. Viikon taustalla vaikuttaa Suomen oppisopimusosaajat ry ja siihen voi osallistua kuka vain. 

Oppisopimusviikon tarkoituksena on kertoa oppisopimusopiskelun sekä työelämässä oppimisen lukuisista mahdollisuuksista. Taitotalo osallistuu oppisopimusviikkoon 2021 nostamalla esiin ja palkitsemalla oppisopimuksessa onnistuneita tahoja. 

Oppisopimusviikon 2021 palkittavat
Oppisopimuspäällikkö Jouni Kyllönen lausuu muutaman sanan Taitotalon palkitsemille oppisopimustoimijoille. Vasemmalta Vuoden oppisopimustyönantaja Caverion Suomi Oy:n HR Business Partner Emma Häviälä, Vuoden oppisopimusopiskelija, myyntineuvottelija Cindy Höckert Sp-Koti Lohjalta, Caverion Suomi Oy:n henkilöstöjohtaja Anne Paasikari ja Vuoden työpaikkaohjaaja, palveluohjaaja Anneli Niklander HUS Asvialta.


Taitotalon vuoden oppisopimusopiskelija 

Olemme valinneet myyntineuvottelija Cindy Höckertin Taitotalon Vuoden oppisopimusopiskelijaksi 2021. Sen lisäksi lähetämme hänet Suomen Oppisopimusosaajat ry:n järjestämään valtakunnalliseen kilpailuun ehdolle koko Suomen Vuoden oppisopimusopiskelijaksi 2021. 

Cindy Höckert on suorittanut liiketoiminnan ammattitutkinnon  kiinteistönvälityksen osaamisalalta Hän on erittäin aktiivinen ja motivoitunut opiskelija, ja hän on suoriutunut opinnoista kiitettävän hyvi n. Cindy suhtautuu opiskelemiseen ja oppisopimukseen positiivisella asenteella. Hän on valjastanut oman opiskelunsa koko työyhteisönsä käyttöön viemällä opittuja asioita koulun penkiltä suoraan työpaikalleen. Cindyllä on taustalla merkonomin tutkinto ja useita lyhytitä koulutuksia. Hän suunnittelee myös jatkavansa opintoja. Hän on hyvä esimerkki henkilöstä, jolle oppisopimusopiskelu sopii ja tuo lisää syvyyttä omaan ammattiin. 

Oppisopimusviikko 2021, Cindy Höckert
Taitotalon Vuoden oppisopimusopiskelija Cindy Höckert vastaanottaa kunniakirjan Jouni Kyllöseltä.


Taitotalon vuoden oppisopimuskouluttaja

Olemme valinneet kouluttaja Klaus Pullin Taitotalon Vuoden Oppisopimuskouluttajaksi 2021.

Kouluttaja Klaus Pulli on tehnyt pitkäjänteistä työtä erityisesti kiinteistönhoitoon tähtäävien perus- ja ammattitutkintojen oppisopimusten parissa. Hänen panoksensa työpaikkaohjauksen kehittämiseen omalla ammattialalla on merkittävää. Hänen toimintansa on asiakaslähtöistä ja tavoitteellista. Opiskelijoiden ohjaus ja tukeminen ovat hänellä verissä. Hän tuntee erinomaisesti oppisopimusmaailman ja osallistuu esim. tutkinnon perusteiden kehittämiseen ja päivittämiseen myös valtakunnallisesti. Klaus Pulli toimii aktiivisesti sillanrakentajana opiskelijoiden, työnantajien ja oppilaitoksen kanssa etsien aina parhaita kokonaisratkaisuja. 
 

Taitotalon vuoden työpaikkaohjaaja 

Olemme valinneet palveluohjaaja Anneli Niklanderin Taitotalon Vuoden työpaikkaohjaajaksi 2021. Sen lisäksi lähetämme hänet Suomen Oppisopimusosaajat ry:n  järjestämään valtakunnalliseen kilpailuun ehdolle koko Suomen Vuoden työpaikkaohjaajaksi 2021. Hän edustaa siellä loistavasti sekä työpaikkaohjaamisen vankkaa ammattitaitoa, mutta myös puhdistuspalvelualaa. 

Anneli Niklander on toiminut pitkään työpaikkaohjaajana erityisesti laitoshuoltajien oppisopimuskoulutuksissa. Anneli paneutuu kunkin opiskelijan tilanteeseen ja antaa aikaansa opiskelijan tarpeisiin. Hän on lämminhenkinen, hienotunteinen ja kannustava ohjaaja. Hän on pyyteettämän innostunut työpaikkaohjaaja, joka kokee ohjaamisen olevan merkityksellistä työtä. Hän on myös joustava yhteistyökumppani kaikille oppisopimuksen osapuolille. 
 

Taitotalon vuoden oppisopimustyönantaja

Olemme valinneet Caverion Suomi Oy:n Taitotalon Vuoden Oppisopimustyönantajaksi 2021. Sen lisäksi lähetämme heidät Suomen Oppisopimusosaajat ry:n järjestämään valtakunnalliseen kilpailuun ehdolle koko Suomen Vuoden Oppisopimustyönantajaksi 2021. 

Caverion Suomi Oy:ssa osaamisen johtaminen ja kehittäminen on suunnitelmallista toimintaa. Yritys tarjoaa henkilöstölleen monipuolisia tapoja kehittää osaamistaan. Caverionilla luodaan esimerkiksi uusille työntekijöille mahdollisia urapolkuja jo opintojen alkuvaiheessa. Yritys kannustaa ammattilaisia jatkuvaan oppimiseen. Ammattitaitoa voi vahvistaa opinnoilla työuran kaikissa vaiheissa. Oppisopimus ja ylipäätään tutkinto-opiskeluun kannustaminen on yrityksessä paljon käytetty osaamisen kehittämisen keino. Yhtenä valinnan perusteena oli myös se, että Caverion Suomi Oy:llä on vahva halu kehittää työpaikkaohjausta ja siihen liittyvää osaamista.


Onnittelut valituille ja onnea valtakunnalliseen kilpailuun

Taitotalo onnittelee kaikkia valittuja ja toivottaa heille hyvää jatkoa oppisopimuksen parissa sekä onnea valtakunnallisessa oppisopimuskilpailussa. Valtakunnallisen kilpailun voittajat julkistetaan Ammatillisen koulutuksen seminaarissa 17.11.2021 Aulangolla, Hämeenlinnassa.

Katso kaikki kilpailuun lähetettyjen ehdokkaiden esittelyvideot Oppisopimus.fi -Youtube-kanavan soittolistalta.


Yläkuvassa palkittujen ja Jouni Kyllösen lisäksi myös Taitotalon yhteyshenkilöt Kari Lepistö, Hilkka Peltola ja Sari Kinnunen.
 

Kysy lisää.

Jouni Kyllönen
Jouni Kyllönen
kehitysvastaava, oppisopimuspäällikkö
050 541 6643