Ensiapuosaaminen kuntoon Taitotalon koulutuksilla Uutinen

Ensiapu on kansalaistaito. Sen ylläpitämiseen ja uuden oppimiseen on hyviä ja helppoja vaihtoehtoja. Jo lakikin velvoittaa yrityksiä ylläpitämään hyvää ensiapuvalmiutta, joka toteutuu vain osaavan ensiapukoulutetun henkilökunnan avulla. 

7.6.2021

Hyväksy markkinoinnilliset evästeet katsoaksesi tämän videon.

Taitotalolla on kokemusta satojen yritysten ja tuhansien ihmisten ensiapukoulutusten järjestämisestä koko Suomen alueella. 

– Oma ensiapukoulutusten tuoteperheemme on suunnattu yritysten ja organisaatioiden erilaisiin tarpeisiin. Ehdoton valttimme on, että osaamme soveltaa ja toteuttaa kurssien sisällöt eri alojen vaatimukset huomioiden. Pystymme räätälöimään ensiapukurssit laadukkaasti palvelemaan eri aloja. Esimerkkejä tästä on vaikkapa rakennusala tai hoito- ja hoiva-ala, kertoo koulutuspäällikkö Harriet Sandfors.   

Taitotalon EA-koulutuksista voi hakea Kela-korvausta

Taitotalon ensiapukoulutuksilla työyhteisö saa muun muassa työsuojelulain velvoitteet täyttävän ensiapukoulutuksen. Kun vuodesta 2020 alkaen ensiapukoulutusten Kela-korvaus laajeni, myös muiden kuin SPR:n kurssit ovat Kelan ehkäisevänä työterveyshuoltona korvattavaa toimintaa. Toki korvaukseen vaikuttaa se, mitä yrityksen työterveyshuollon toimintasuunnitelmaan on kirjattu.

– Taitotalosta saat kuten ennenkin SPR:n ensiapukurssit sekä niiden lisäksi kehittämämme laadukkaat, räätälöivät Taitotalon ensiapukoulutukset, selvittää jo jonkin aikaa sitten muuttunutta tilannetta koulutuspäällikkö Harriet Sandfors. 
 

Ensiapukoulutusryhmä


Ammattikohtaista ensiapukoulutusta  

Kun yrityksessä järjestetään Taitotalon ensiapukoulutus muiden koulutusten yhteydessä, tehostuu toiminta ja säästyy aikaa sekä rahaa. 

Taitotalo järjestää ensiapukoulutusta sekä lähi- että etäopetuksena. Vaihtoehtona on myös hybridikoulutus, jossa yhdistyvät etä- ja lähiopetuksen parhaat puolet.  

– Olemme ketteriä toimimaan ja löytämään yritysten tarpeisiin sopivat parhaat ratkaisut. Toteutustapamme tuo myös yrityksille kustannussäästöjä, toteaa Harriet Sandfors. 

Räätälöityjen, eli todellisten tarpeiden mukaan suunniteltujen ensiapukoulutusten ansiosta työyhteisö saa aiempaa paremmin vastinetta rahalle ja ensiapukoulutukselle.  

– Meidän koulutuksemme on tilaavan yrityksen näköinen. Keskitymme esimerkiksi tyypillisiin riskitilanteisiin, jotka tietenkin ovat alasta riippuen kovin erilaisia. Hätäensiapu on toki samanlaista kaikille, mutta esimerkiksi päiväkodin henkilöstöä koulutetaan lasten ensiapuun, lvi-alan ammattilaiselle viiltohaavat ovat tyypillisiä ja paljon tien päällä oleville liikenneonnettomuudet ovat oma riskinsä, kertoo Harriet Sandfors. 

Miten teidän organisaatiossanne hoidetaan ensiapuasiat? Onko osaaminen ajan tasalla? Vastaako se todellisia tarpeita toimintanne huomioiden?  

Ota meihin yhteyttä, kerromme lisää, kuinka ensiapukoulutus voidaan järjestää teillekin kannattavasti ja työturvallisuutta edistäen. 

Katso koulutuksemme tästä