Sote-alan Rekrytreffit

Sote RekryTreffit
Kohtaamisia sote-alan RekryTreffeillä

Uudenmaan TE-toimisto ja sote-alan suurin aikuiskouluttaja Taitotalo järjestävät yhdessä RekryTreffit sote-alan työnhakijoille ja alan koulutuksesta kiinnostuneille.

RekryTreffit on tarkoitettu sote-alasta kiinnostuneille työnhakijoille, alan opiskelijoille sekä alalle kouluttautumisesta kiinnostuneille.

Aika keskiviikko 11.9.2024 klo 11–14

Paikka Taitotalo, Valimotie 8, Helsinki

”Tule tapaamaan yrityksiä ja tutustu ammatilliseen koulutukseen, kuka tietää vaikka löytäisit oppisopimusyrityksenkin paikan päältä”.

Rekrytreffien ohjelmassa 11.9.2024 

11.00  Tapahtuma aukeaa.

11.00 – 14.00  paikalla olevat yritykset ovat tavattavissa messutilassa. 

Messualue, missä kaikki tilaisuuteen osallistuvat yritykset ja Taitotalo, TE-toimisto ja Helsingin työllisyyspalvelut, on avoinna koko RekryTreffien ajan 11.00 – 14.00.

Sote-alan infotilaisuudet auditoriossa on kaksi samansisältöistä tilaisuutta. Osallistujat voivat liikkua vapaasti koko alueella ja osallistua oman toiveensa mukaisesti infotilaisuuksiin ja tavata esille asettajia ständeillä koko tilaisuuden ajan.

Lisäksi

  • Taitotalo esittäytyy uusille alasta kiinnostuneille ja antaa tietoa sosiaali- ja terveysalan koulutuksista henkilökohtaisesti paikan päällä, niin tuleville opiskelijoille kuin työnantajille/työnvälittäjille.
  • TE-toimisto ja Helsingin työllisyyspalvelut ovat mukana antamassa tietoa opiskelu- ja työmahdollisuuksista ja TE-toimiston palveluista niin opiskelijoille, työnhakijoille kuin työnantajille.

11.30 – 12.00  Sote-alan infoa auditoriossa.

  • Taitotalo: Asiaa oppisopimuskoulutuksista
  • TE-toimisto: Asiaa työvoimakoulutuksista.

 13.00 – 13.30  Sote-alan infoa auditoriossa.

  • Taitotalo: Asiaa oppisopimuskoulutuksista
  • TE-toimisto: Asiaa työvoimakoulutuksista.

Taitotalon Sotealan showroomissa voit tulla juttelemaan alan eri koulutusmahdollisuuksista.

 14.00  Tapahtuma päättyy.

Sote-alan rekry treffit.png