Rakennusmaalari, pintakäsittelyalan perustutkinnon osa Työvoimakoulutus

Rakennusmaalari

Koulutuksen tavoitteena on työllistyä rakennusmaalariksi ja antaa opiskelijalle valmiudet suorittaa tutkinnon osa tai osia pintakäsittelyalan perustutkinnosta.

Saat koulutuksessa perusvalmiudet työskennellä itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä ja asiakaslähtöisesti pintakäsittelyalan monipuolisissa, erilaisissa asiakaskohteissa ja työtehtävissä. Koulutuksen jälkeen kykenet lisäksi itsenäisesti valitsemaan oikeat materiaalit, työvälineet ja työtavat. Ymmärrät myös asiakaspalvelun, taloudellisuuden, työturvallisuuden ja yrittäjyyden merkityksen.

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on tarkoitettu pintakäsittelyalasta kiinnostuneille tai pitkäaikaistyöttömille, joilla voi olla jo pintakäsittelyalan työkokemusta (rakennusmaalaus), tai alalle tuleville ammatinvaihtajille. Koulutus sopii erityisesti fyysiseen työhön tottuneille, hyvän motivaation ja palveluasenteen omaaville ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneville. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä ja suomen kielen taitoa.

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Ammatilliseen koulutukseen valituille osallistujille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi.

Sinulla tulee olla hyvä fyysinen kunto, ei allergioita, ei korkeanpaikankammoa. Suomen kielen taitosi tulee olla tasoa B1.1. Sinulla tulee olla työelämävalmiudet ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on sinulle maksutonta.

Koulutuksen aikaiset etuudet:

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi, sekä www.facebook.com/koulutusneuvonta tai nettisivuilta https://www.te-palvelut.fi/nain-asioit-kanssamme/te-palvelut/puhelinpalvelut/puhelin-koulutusneuvonta, jossa chat-palvelu ma-pe 9-16.

Logot

TE-palvelut logo

Inspiroidu

Blogi
Sisustajien ja sisustajamestareiden koulutusohjelmat ovat startanneet Taitotalossa puolen vuoden sisällä. Jo tässä vaiheessa on ollut huikeaa nähdä, miten sisustusala vetää opiskelijoita puoleensa ja minkälaiseen uuden oppimisen ja oman osaamisen kehittämisen innostuneeseen imuun se heidät vie.
Emmy Lampila-Fränti
Lue lisää artikkeleita