Esihenkilövalmennukset puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle Yrityskohtainen

Esihenkilötyö

Hyvä johtaminen on perusta yrityksen menestykselle. Esihenkilöllä on paljon vastuuta ja hänen pitää pystyä muokkaamaan toimintaansa työelämän muuttuvissa tilanteissa. Työssään esihenkilöllä on erilaisia rooleja ja häneltä vaaditaan monenlaista osaamista. Esihenkilön pitää ymmärtää ja hallita monia kokonaisuuksia.

Kenelle koulutus sopii?

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan esihenkilöille.

Koulutuksen sisältö

Me Taitotalossa voimme olla apuna vahvistamassa yrityksenne esihenkilöiden osaamista. Tarvitsetteko kehittämistä toiminnan organisoinnin, prosessijohtamisen, muutosjohtamisen tai talouden johtamisen osaamisessa? Olisiko teillä tarvetta henkilöstön johtamisen eri osa-alueiden kehittämisessä? Esimerkiksi osaamisen johtamisen tai ehkä valmentavan johtamisen näkökulmasta. Työhyvinvoinnin johtaminen on myös tärkeää, koska hyvinvoiva työyhteisö on kaiken toiminnan perusta. Olisiko hyvä vahvistaa esihenkilöiden vuorovaikutusosaamista? Tai onko teillä jotain muuta kehittämistarvetta?

Aiheiden lisäksi myös valmennuksen toteutustavat ovat moninaiset, esimerkiksi vuorovaikutteiset workshopit, ytimekkäät tietoiskut, paikasta riippumattomat webinaarit tai kasvotusten tapahtuva ideointi innovointitilassa.

Jos kiinnostuit ja haluat keskustella esihenkilövalmennuksesta, ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Ota yhteyttä

Roskapostitarkistus

Elina Oivanen

kouluttaja, kiinteistöpalvelut