Kyberturvallisuuden asiantuntija, Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osa Työvoimakoulutus

hakkkeri tietokoneella

Tietoturvan ja tietosuojan merkitys yrityksille on kasvanut jatkuvasti epävakaan maailmantilanteen aiheuttaman uhkatason nousun ja digitaalisten palveluiden yleistymisen ja liiketoimintakriittisyyden sekä GDPR-direktiivin myötä. Koulutus tarjoaa ajantasaista, monipuolista, käytännönläheistä, työmarkkinoilla tarvittavaa tietoturvaosaamista edistämään omaa työllistymistä tai yrittäjyyttä.

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on tarkoitettu työttömille, työttömyysuhan alaisille ja vastavalmistuneille, joilla on jo työelämäkokemusta IT-alalta. Koulutukseen on mahdollista sisällyttää mukaan myös tukevaa suomen kieltä. Koulutukseen voivat hakeutua IT-tehtävissä työskennelleet tai harrastuneisuuden kautta hyvät tietotekniset valmiudet omaavat henkilöt. Hakijalla on mahdollisesti kokemusta ja osaamista tietojärjestelmien kehittämisen, käyttöönoton ja ylläpidon tehtävistä, työasemien tai palvelimien ylläpitotehtävistä tai olet perehtynyt tietoliikenneverkkoihin ja ohjelmointiin.

Koulutus tarjoaa kohderyhmälle hyödyllistä, työmarkkinoilla kysyttyä osaamista ja tietoa edistämään omaa työllistymistä. Koulutukseen haetaan henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan sekä ovat innokkaita ottamaan vastaan uusia haasteita ja kehittymään it-alalla. Aiempi tietoliikenne- ja koodauskokemus auttaa kyberturva-asiantuntijan ammattitaidon kehittämisessä.

Sujuva suomen ja englannin kielen hallinta ovat työssä menestymisen edellytykset. Koulutus järjestetään pääasiassa suomen kielellä, osa opetuksesta ja materiaalit ovat englanniksi. Koulutukseen valittavien kielitaitotason tulee olla vähintään B 1.2.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Työvoimakoulutus

Inspiroidu

Lue lisää artikkeleita