Ilmanlaatumittaukset, erikoistumisalan tentti Kurssi

mies kirjoittaa paperille läppäri vieressä

Vanhenemassa olevan ympäristönäytteenottajan sertifikaatin saat pysymään voimassa seuraavat 8 vuotta, jos suoritat erikoistumisalan tentin sekä täytät muut sertifioinnin jatkon edellytykset. Tenttiin on varattu aikaa 3 tuntia ja se sisältää sekä monivalintakysymyksiä että avoimia kysymyksiä. Tentin voit tehdä Taitotalon tiloissa (Valimotie 8, Helsinki) tai etänä.

Koulutuksen sisältö

Sertifikaatin uusimiseksi tehtävä tentti on laajuudeltaan sama kuin kurssin päätteeksi suoritettava erikoistumisalan tentti. Tentin voi suorittaa joko Taitotalossa tai etänä.  

Todistus hyväksytystä tentistä tulee liittää Certi-järjestelmän hakemukseen. Tarkemmat tiedot näytteenottosertifikaatin uusimisesta löytyy SYKE:n sivuilta. Tenttiin ei kuulu materiaalia, vaan aihealueet on samoja, kuin erikoistumisalan kurssilla. Erikoistumisaloihin liittyvää materiaalia löytyy SYKE:n sivuilta, mikäli kaipaat lukemista ennen tenttiin osallistumista.

Tentti kannattaa suorittaa hyvissä ajoin ennen sertifikaatin vanhenemista. Tuloksen tentin hyväksytystä/hylätystä suorituksesta saat kuukauden sisällä tentistä. Huomaathan siis, että tentti on hyvä suorittaa viimeistään 6 viikkoa ennen sitä certi-ryhmän kokousta, jossa haet jatkoa sertifikaatillesi. Tenttitodistus on voimassa kolme vuotta tenttipäivämäärästä.

 

Kenelle koulutus sopii?

Tentti on tarkoitettu sertifioiduille ympäristönäytteenottajille, joiden sertifikaatti on umpeutumassa lähimmän 2 vuoden sisällä.

Tytti Forssell

i Kysy lisää

Tytti Forssell

koulutussuunnittelija, energia-ala, vesihuolto ja ympäristönäytteenotto
Ota yhteyttä