World Class Maintenance -kunnossapidon koulutusohjelma päällikölle Seminaari

Kunnossapidon koulutusohjelma päällikölle

Koulutusohjelma (WCM) on laadittu kunnossapidon työnjohtajien ja suunnittelijoiden sekä kunnossapitopäälliköiden ja kunnossapitoinsinöörien osaamisen kehittämiseen. Seminaarisarjan sisältö pohjautuu eurooppalaisen SFS-EN 15628 -standardin Kunnossapitohenkilöstön osaamisvaatimuksiin.

Tämän päivän teollisuudessa kaikkien toimintojen on palveltava yrityksen liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamista. Toiminnoissa täytyy ottaa huomioon teknologiat, taloudelliset lainalaisuudet sekä ympäristön vaatimukset. Kunnossapito on yksi tärkeimmistä resursseista, joiden tehtävänä on varmistaa, että laitoksen käytettävyys, tuotantomäärät ja lopputuotteiden laatu pysyvät suunnitellulla tasolla.

Hinta 5 040,00 € ALV 24 %
Kokonaishinta sis. ALV 6 249,60 €
Opiskelumuoto
Lähiopiskelu
Paikka Hämeenlinna, Jyvaskylä, Tampere, Vantaa
Alkaa
Päättyy
Ilmoittaudu viimeistään 4.9.2024
Kesto n. 3 kuukautta
A boolean indicating whether the Enrollment entity is published.
Koulutuksen maksaja

Osallistujien tiedot

HUOM. Voit ilmoittaa kerralla useamman osallistujan klikkaamalla ”Lisää osallistuja”. Jos osallistujalla ei ole sähköpostiosoitetta, anna osallistujan tiedoissa yhteyshenkilön sähköpostiosoite. Varausvahvistus ja kutsu lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle ja osallistujille.

Osallistuja
Suomi
**Koulutukseen osallistujan sähköpostiosoitetta käytetään mahdollisen sähköisen koulutusmateriaalin lähettämiseen. Materiaalilinkkiä ei voi lähettää edelleen.

Yhteyshenkilön tiedot

Yrityksen tiedot

Lisätiedot