The Five Behaviours , DiSC™– viisi tiimin/johtoryhmän toimintatasoa Yrityskohtainen

onnistunut johtoryhmä

Tehokkaan tiimin luominen, jossa jokaisen tiimiläisen persoonallisuus ja taipumukset huomioidaan, edellyttää omistautunutta työskentelyä. The Five Behaviors -valmennusohjelma, joka perustuu tiimiarviointiin, auttaa selittämään, miten ryhmä voi muodostua aidoksi tiimiksi, joka perustuu keskinäiseen luottamukseen.

Kenelle koulutus sopii?

Johtoryhmän tai tiimin jäsenten yhteistyön kehittämiseen. Profiilien avulla käydään läpi yhteistyön varmistavat keskeiset tekijät hyödyntämällä tunnettua viiden toimintatason viitekehystä. Lopputulemana syntyy yhteisymmärrys siitä, miten johtoryhmän tai tiimin yhteistyön dynamiikkaa kehitetään aidoksi tiimiksi huomioiden erilaiset persoonallisuudet. 

Ota yhteyttä

Jouni Simonen

koulutusasiantuntija, johtaminen: muutos- ja osaamisenjohtaminen

Inspiroidu

Blogi
Työnopastaminen vaatii kuitenkin työn substanssiosaamisen lisäksi muun muassa ihmisten erilaisuuden tunnistamista, vuorovaikutusosaamista ja palautteen antamisen taitoa.Kun kysyn koulutustilaisuuksissa ihmisiltä, mitä he muistavat ensimmäisestä työpäivästä, saan usein seuraavanlaisia vastauksia.
Blogi Kari TIllanen
Blogi
Tarve opintokokonaisuudelle nousi esiin, kun haastattelimme Taitotalon esihenkilötutkinnon suorittaneita. Johtamisen TaitoLABin tapaamisten aiheet on suunniteltu kattamaan kirjon ajankohtaisia ja merkityksellisiä aiheita, jotka ovat olennaisia esihenkilötehtävissä toimiville ja johtamistyötä harjoittaville ammattilaisille.
Blogi Kai Tolvanen
Lue lisää artikkeleita