Tekninen isännöitsijä, isännöinnin ammattitutkinto (nro 720144) Työvoimakoulutus

lämmitysjärjestelmän tutkimista näytöltä

Koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle valmiuksia kiinteistön tekniikkaan, asiakaspalveluun, hallintoon sekä talouteen liittyvien tehtävien hoitamiseen. 

Tavoitteena on myös, että suoritat koulutukseen sisältyvän työssäoppimisen aikana osatutkinnon (yhden tutkinnon osan) isännöinnin ammattitutkinnosta; tekniset palvelut isännöinnissä. Koulutuksessa on mahdollista suorittaa myös muita isännöinnin ammattitutkinnon osia, jos työtehtäväsi sen mahdollistavat. Ammattitutkinnoissa ammattitaito ja osaaminen osoitetaan käytännön työtehtävissä ja siten tutkinnon osa suoritetaan teknisen isännöinnin käytännön työtehtävissä työssäoppimisaikana. 

Koulutuksen päätavoitteena on, että työllistyt tekniseksi isännöitsijäksi. Tekniset isännöitsijät työskentelevät isännöitsijätoimistoissa ja hoitavat mm. kiinteistöjen kunnossapitoon ja korjauksiin sekä osakasmuutostöihin liittyviä asioita.   

Kenelle tutkinto sopii?

Olet työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö.  

Sinulla tulee olla teknisen alan pohjakoulutus esim. rakennusinsinööri, talotekniikkainsinööri, rakennusmestari/-teknikko tai useamman vuoden työkokemusta alalta (esim. rakennus-, talotekniikan-, tai teknisen kiinteistönhoidon -alalta).  

Isännöintialalla toimiminen edellyttää sinulta myös hyvää yhteistyö-, vuorovaikutus- ja päätöksentekokykyä, erittäin hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (C1.1) sekä aitoa kiinnostusta alan tehtäviin. Lisäksi sinulla tulee olla ajokortti (B), ajatellen teknisen isännöitsijän työtehtävien sujuvaa suorittamista. 

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Kokopäiväopiskelu 

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta  

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Asiantuntijat

Inspiroidu

Lue lisää artikkeleita