Edistyneen data-analytiikan osaaja, tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon osa Työvoimakoulutus

kuva datan käsittelystä

Koulutus tarjoaa datan käsittelyn, koneoppimisen ja tekoälyn perusteet, jotta voit jatkossa toimia vastaavissa tehtävissä. Koska dataa hyödynnetään osana muuta ohjelmistokehitystä, ovat tietokannat, jatkuva integraatio ja pilvipalvelut olennainen osa kokonaisuutta.

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhanalaisille, joiden työsuhde on päättymässä ja vastavalmistuneille. Hakijalla tulee olla soveltuvaa taustaa ja kokemusta joko työkokemuksen, koulutuksen tai harrastuksen myötä.  Koulutukseen valittavilla tulee olla jonkin verran olemassa olevaa kokemusta ohjelmoinnista, ohjelmallisesta ajattelusta, datan analysoinnista, käsittelystä ja/tai tilastomatematiikasta.

Koulutus tarjoaa hyödyllistä, työmarkkinoilla kysyttyä osaamista ja tietoa edistämään työllistymistä.

Koulutukseen haetaan henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan ja motivoituneita kehittämään osaamistaan. Ratkaisukeskeinen työote ja analyyttinen ajattelu, halu kommunikoida asiakkaan ja oman tiimin kanssa sekä halu olla perillä uusimmista teknologioista ovat perusedellytyksiä tiedonkäsittelyn ja koneoppimisen parissa toimimiselle.  Sujuva suomen- ja englannin kielen hallinta ovat työssä menestymisen edellytykset. Koulutus järjestetään suomen kielellä (taso B1.2).

Työllistymistä koulutuksen jälkeen edistää se, että alat heti koulutuksen aluksi myös itse etsiä aktiivisesti sopivaa työssäoppimispaikkaa. Koulutuksen aikana tehtäviä ryhmäharjoituksia voi lisätä omaan portfolioonsa.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Työvoimakoulutus.

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Inspiroidu

Lue lisää artikkeleita