Painelaitefoorumi Seminaari

Painelaitteet

Painelaitteiden suunnittelulle, valmistukselle ja käytölle asetetaan yleisiä ja yksityiskohtaisia vaatimuksia lainsäädännön ja standardien kautta. Painelaitteet ovat keskeinen osa energian tuotantoa ja prosessiteollisuutta. Painelaitefoorumi on teollisuuden ja voimalaitosten sekä yhdyskuntatekniikan painelaitteiden parissa työskenteleville alan asiantuntijoille tarkoitettu ajankohtaistilaisuus.

Koulutuksen sisältö

Vihreä siirtymä vaikuttaa kaikkiin teollisiin prosesseihin tulevien vuosien aikana. Foorumissa käydään läpi tänä vuonna siirtymän aiheuttamia vaikutuksia ja haasteita teollisuuteen ja energiantuotantoon. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua samalla Energia 2024 -messuihin. Tule tapaamaan kollegoita ja luomaan uusia tuttavuuksia. Paikalla ovat päättäjät, asiantuntijat ja ammattilaiset. 

Kenelle koulutus sopii?

Painelaitefoorumi on teollisuuden ja voimalaitosten sekä yhdyskuntatekniikan painelaitteiden parissa työskenteleville kunnossapitäjille, käytönvalvojille, tarkastajille ja alan asiantuntijoille tarkoitettu tilaisuus, jossa käydään läpi alan ajankohtaisia kysymyksiä eri sidosryhmien edustajien puheenvuoroissa.