Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, yksikön myyntityö ja valikoiman kehittäminen, osatutkinto Erikoisammattitutkinto

johtaja puhuu palaverissa

Koulutuksen käytyäsi osaat suunnitella ja toteuttaa myyntiä markkina- ja kilpailutilanne huomioiden sekä kehittää tuote- ja palveluvalikoimaa. Opit myös hyödyntämään asiakaspalautekanavista syntyvää tietoa asiakaskokemuksen kehittämisessä. Yksikön myyntityö ja valikoiman kehittäminen on yksi osa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnosta.

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus sopii sinulle, jos työskentelet myynnin, valikoimien ja asiakaskokemuksen parissa ja haluat kehittää omaa osaamistasi. Tutkinnon osan suoritat näyttönä omissa työtehtävissäsi, jolloin osaamisen kehittymisestä hyötyvät lisäksesi myös työnantaja ja työyhteisö.

Koulutukseen hakeutuessasi sinulla on oltava työpaikka, jossa teet monipuolisesti myynnin ja valikoiman kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus sisältää oppimista työssä, etäopintoja Taitotalossa sekä itsenäistä työskentelyä sen mukaisesti kuin henkilökohtaistamisessa kanssasi sovitaan. Koulutukseen sisältyy yksi etäkoulutuspäivä. Tutkinnon osa suoritetaan osoittamalla oma ammattitaito käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla.

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena.

Tutustu oppisopimuskoulutukseen.

Tutustu omaehtoiseen koulutukseen.

Osatutkinnon suorittaminen on maksutonta.