Talotekniikan erikoisammattitutkinto, talotekniikkaurakointi Erikoisammattitutkinto

Talotekniikan ammattilaiset palaverissa

Työnjohtaja - pätevöitä itsesi! Suorita Talotekniikan erikoisammattitutkinnon osaamisala putki- tai ilmanvaihtoasentaja (EAT). Koulutuksessa keskitytään urakkakaaren vaatimaan tietämykseen vastuullisen työnjohtajan näkökulmasta. Tutkinnon suoritettuasi voit hakeutua KVV- tai IV-laitteiston rakentamisesta vastaavan työnjohtajan tehtäviin. 

 

Kenelle tutkinto sopii?

Henkilöille, joilla on noin viiden vuoden kokemus LVI-laitteistojen asentamisesta sekä hyvä perehtyneisyys alan työnjohtotehtäviin. Sopivana pohjakoulutuksena on esimerkiksi talotekniikan ammattitutkinto. Koulutukseen valitaan henkilökohtaistamisen perusteella.

Koulutus alkaa laatimalla henkilökohtaistamissuunnitelma, jossa kartoitetaan yksilöllisesti hakeutujan koulutustausta ja työkokemus. Kartoituksen pohjalta laaditaan henkilökohtainen suunnitelma tarvittavasta koulutuksesta. Koulutus toteutetaan käytännönläheisesti lähiopetuksena, etätehtävinä. Koulutukseen sisältyy 12 lähiopetuspäivää. Sen lisäksi järjestetään 1-3 päivää kestävät näytöt. Lisäksi on mahdollista ilmoittautua FISE:n pätevöitymistentiin (KVV- ja IV-työnjohtajatentit).

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Oppisopimuskoulutuksessa opiskelijalla tulee olla alan työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus.

Lisätietoja oppisopimuksesta

Tutkinnon voi suorittaa myös suoraan näytöin ilman koulutusta, mikäli osaaminen todetaan riittäväksi.

FISE:n pätevyystentit sekä rekisteröinti- ja käsittelymaksut eivät sisälly koulutuksen hintaan.

Asiantuntijat

Inspiroidu

Blogi
Ei ihan helppoa, ja väärinhän se meni. Aito kupariputki maksaa 5 €/metri, joten säästöä syntyi heti. Meinasin lopuksi jättää kädessä pidettävät ohjaimet virtuaalipöydälle, mutta tajusin asian viime hetkellä ennen kuin kapulat putosivat.
Blogi Kari Kaihonen
Uutinen
Ilmanvaihtoasentajaksi opiskeleva helsinkiläinen Linda Malmström toi isänsä Göran Malmströmin katsomaan millaista ammatillinen koulutus on tänä päivänä. Isä Malmström on kiinnostunut näkemään erityisesti koulutustiloja, laitteita ja materiaaleja. Kaveripäivä sattui sopivasti Sulkavalla asuvan Göran Malmströmin Helsingin vierailun yhteyteen. 
Talotekniikan kaveripäivän osallistujia
Uutinen
Syitä tähän voi olla monia. – Kun töitä riittää, ei markkinoinnille koeta tarvetta tai sitä ei kerta kaikkiaan muisteta tehdä. Luotetaan myös vanhaan tapaan mainostaa omaa työtä, eli ostetaan mainostilaa lehdestä, hämeenlinnalainen LVI-asentaja ja talotekniikan kouluttaja Lassi Heiskanen sanoo. 
Hakusanana LVI eli sananen LVI-alan yrityksen some-näkyvyydestä
Lue lisää artikkeleita