Kiinteistöassistentti, isännöinnin ammattitutkinnon osatutkinto Ammattitutkinto

Nuoria kiinteistöpalvelualan ammattilaisia työpöydän ääressä

Koulutus tukee ja vahvistaa jo olemassa olevaa osaamistasi kiinteistöassistentin laaja-alaisella tehtäväkentällä. Koulutus soveltuu sinulle joka työskentelet isännöinti- ja kiinteistöalalla. Koulutuksen aikana suoritat yhden tutkinnon osan (Isännöinnin toimintaympäristön hallinta tai Isännöintityön kehittämissuunnitelman laatiminen) isännöinnin ammattitutkinnosta. 

Saat valmiuksia toimia isännöinti- ja kiinteistöalan muuttuvassa toimintaympäristössä, olivat työtehtäväsi hallinnollisia, taloudellisia, teknisiä tai sekoitus kaikkea - keskiössä olet sinä! 

Tarjoamme sinulle laadukkaan koulutuksen, sekä työkaluja ammattitaitosi kasvattamiseen. Kiinteistöassistenttikoulutus mahdollistaa joustavan työelämän ja opintojen yhdistämisen, ammattitaito osoitetaan ja arvioidaan käytännön työtehtävissä. 

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutus on tarkoitettu alalla työskenteleville assistenteille, sihteereille, toimistotyöntekijöille, taloushallinnon- ja asiakaspalveluhenkilöille, joilla on kyky itsenäiseen työskentelyyn, kiinnostus sekä motivaatio kouluttautumiseen. 

Hakeutuessasi koulutukseen sinulla tulee olla isännöinti- tai kiinteistöalan työ- tai työssäoppimispaikka, hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito (C1.1) sekä riittävän monipuoliset, osatutkintoon soveltuvat työtehtävät. 

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Monimuoto-opiskelu 

Osatutkinnon opiskelijamaksu on 0 euroa. 

Lisätietoa 

oppisopimuksesta ja koulutussopimuksesta

TE-palvelun tai kuntakokeilun asiakkaana sinulla voi olla mahdollisuus hakea työttömyysetuutta omaehtoisiin opintoihin. Jos harkitset opintojen tukemista työttömyysetuudella (edellyttää, että hankit työssäoppimispaikan ennen koulutuksen aloittamista) ota yhteys TE-toimiston vastuuvirkailijaasi tai kunnan omavalmentajaan. 

Asiantuntijat

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Aikaisemmin keittiömestarina työskennellyt Jenny harjoittelee nyt kiinteistöassistentin ammattia isännöintitoimistossa. Hänelle on lupailtu sieltä työpaikkaa, kunhan opiskelut on ensin saatu päätökseen.
Kiinteistöassistentti Jenny Björklund
Lue lisää artikkeleita