Modernit työasemaympäristöt, M365-asiantuntija, tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto Ammattitutkinto

ICT

Koulutus kehittää ammattitaitoasi tehokkaiden pilvipohjaisten toimintamallien ja hallintatyökalujen hyödyntämiseen. Aiheina muun muassa Intune, AutoPilot, PowerBI, Powershell, Azure AD, M365-hallinta, Defender for Microsoft 365 ja AVD. 

Kenelle tutkinto sopii?

Koulutukseen voivat hakeutua it-tehtävissä työskentelevät, työskennelleet tai harrastuneisuudella hyvät tietotekniset valmiudet omaavat. Sinulla on mahdollisesti kokemusta ja osaamista tietojärjestelmien käyttöönoton ja ylläpidon tehtävistä, HelpDeskissä työskentelystä, työasemien, oheislaitteiden tai palvelimien ylläpitotehtävistä tai olet perehtynyt lähiverkon palvelujärjestelmiin.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää it-alan työtehtäviä tai työelämässä oppimisen paikkaa.

Sujuva suomen ja englannin kielen hallinta ovat suotavia. Koulutus järjestetään pääasiassa suomen kielellä, osa opetuksesta ja materiaaleista on englanniksi.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Opiskelijamaksu 300 euroa (alv 0 %). Opiskelijamaksu suoritetaan opintojen alkaessa.

Työnantajalla on mahdollisuus korvata opiskelijamaksun opiskelijalle verovapaasti (Verohallinnon ohje: ”työnantaja voi verovapaasti korvata työntekijän itse maksaman työnantajan intressissä olleen koulutuksen laskua ja maksutositteita vastaan).”​

Koulutusmuoto

•    Omaehtoinen ammatillinen koulutus. Sinulla tulee olla työelämässä oppimisen paikka tai työnantaja, jotta pääset kehittämään ammattitaitoasi ja osoittamaan osaamisesi tutkinnon kriteereitä vastaavissa työtehtävissä.

Katso, mitä tarkoittaa omaehtoinen koulutus.

•    Oppisopimuskoulutus. Tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. 

Katso, mitä tarkoittaa oppisopimus.

Molemmissa opiskelumuodoissa opiskelijat kustantavat mahdolliset oppimateriaalinsa itse.

 

Inspiroidu

Lue lisää artikkeleita