Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala Erikoisammattitutkinto

Tiimityöskentelyä

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala kehittää osaamistasi myynnin johtamisessa, asiakkuusmarkkinoinnissa ja brändin kehittämisessä. Koulutuksessa opit myös hyödyntämään monipuolisesti digitaalisia kanavia ja kehität projektityöskentelytaitojasi.

Kenelle tutkinto sopii?

Tutkinto soveltuu henkilöille, joilla on jo kokemusta ja työpaikka myynnin ja markkinointiviestinnän asiantuntija- tai esimiestehtävissä.  Tutkinto ei kuitenkaan sovi alanvaihtajille, vaan vaatii useamman vuoden kokemuksen myynti- tai markkinointiviestinnän työstä. Tutkinnon suorittamista varten tarvitset aina työpaikan, joka toimii näyttöympäristönä.

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. 

 

1.1.2024 alkaen Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa koko tutkinnon suorittamisen opiskelijamaksu on 200 euroa (alv 0 %). Opiskelijamaksun voit maksaa 1–4 erässä. Ensimmäinen erä maksetaan opintojen alkaessa. 

Voit valmistuttuasi hakea Työllisyysrahaston ammattitutkintostipendiä 

Työnantajalla on mahdollisuus korvata opiskelijamaksun opiskelijalle verovapaasti (Verohallinnon ohje: ”työnantaja voi verovapaasti korvata työntekijän itse maksaman työnantajan intressissä olleen koulutuksen laskua ja maksutositteita vastaan).”​

Tutkinnosta on mahdollisuus suorittaa myös osatutkintoja. Osatutkinnon suorittaminen on maksutonta.