Heidi Paal

Heidi Paal

kehitysvastaava, viestintä ja kulttuuri

Työskentelen Taitotalon henkilöstöpalveluissa etenkin viestinnän ja kulttuurin kehittämisen parissa. Vastaan strategiaviestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta. Suunnittelen ja toteutan myös erityisesti digitaalista viestintää niin sisäisesti kuin ulkoisesti osana liiketoimintaa, oppimista, kulttuurin kehittämistä ja tukea. Johdan Taitotalossa viestinnän verkostoa.

Toimin lisäksi digitaalisen oppimisen ja verkkopedagogiikan asiantuntijana Taitotalossa. Vastuullani on kehittää Taitotalon toimintakulttuuria digitaalisen opetuksen, oppimisen ja digitaalisten työskentelytapojen osalta. Lisäksi suunnittelen ja toteutan verkkokursseja, sekä pedagogisesti että teknisesti. Käsikirjoitan ja tuotan digitaalista sisältöä ja oppimateriaalia, tekstiä, kuvaa, videota, animaatioita, pelejä, verkkosivuja jne. Vastaan Taitotalon digiopettajakoulutuksesta sekä opetushenkilöstön digitaalisen osaamisen kehittämisestä. 

Osaamistani ja kiinnostuksen kohteitani ovat viestintä, kulttuurin ja osallisuuden kehittäminen, viestinnän rooli strategian onnistumisessa ja tarinallisuus. Lisäksi minua inspiroi laadukas digiopetus, oppimismuotoilu sekä käyttäjäkokemuksen parantaminen opetuksessa, verkkokoulutusten suunnittelu ja toteuttaminen sekä oppimisen modernit teknologiat: tekoäly, robotiikka, VR, oppimisanalytiikka ja pelillistäminen.