Hyppää pääsisältöön

Olemme valinneet palveluohjaaja Anneli Niklanderin Taitotalon vuoden työpaikkaohjaajaksi 2021. Sen lisäksi lähetämme hänet Suomen Oppisopimusosaajat ry:n  järjestämään valtakunnalliseen kilpailuun ehdolle koko Suomen Vuoden työpaikkaohjaajaksi 2021.

Anneli Niklander on toiminut pitkään työpaikkaohjaajana erityisesti laitoshuoltajien oppisopimuskoulutuksissa. Anneli paneutuu kunkin opiskelijan tilanteeseen ja antaa aikaansa opiskelijan tarpeisiin. Hän on lämminhenkinen, hienotunteinen ja kannustava ohjaaja. Hän on pyyteettömän innostunut työpaikkaohjaaja, joka kokee ohjaamisen olevan merkityksellistä työtä. Hän on myös joustava yhteistyökumppani kaikille oppisopimuksen osapuolille. 

Olemme varmoja, että Anneli Niklander edustaa valtakunnallisessa kilpailussa loistavasti sekä työpaikkaohjaamisen vankkaa ammattitaitoa että myös puhdistuspalvelualaa. 

Valtakunnallinen oppisopimustahojen kilpailu 

Oppisopimusviikon yhteydessä myös Suomen Oppisopimusosaajat ry palkitsee ansioituneita oppisopimustahoja. Voit katsoa kaikki valtakunnalliseen kilpailuun tulleiden ehdokkaiden esittelyvideot Oppisopimus.fi-Youtube-kanavan soittolistalta.

Valtakunnallisen kilpailun voittajat julkistetaan Ammatillisen koulutuksen seminaarissa 17.11.2021 Aulangolla, Hämeenlinnassa. 

Taitotalo onnittelee Anneli Niklanderia ja toivottaa hänelle onnea valtakunnalliseen kilpailuun!

Kysy lisää.

Jouni Kyllönen
Jouni Kyllönen
kehitysvastaava, oppisopimuspäällikkö
050 541 6643