Hyppää pääsisältöön

Olemme valinneet Caverion Suomi Oy:n Taitotalon vuoden oppisopimustyönantajaksi 2021. Sen lisäksi lähetämme heidät Suomen Oppisopimusosaajat ry:n järjestämään valtakunnalliseen kilpailuun ehdolle koko Suomen Vuoden oppisopimustyönantajaksi 2021. 

Caverion Suomi Oy:ssa osaamisen johtaminen ja kehittäminen on suunnitelmallista toimintaa. Yritys tarjoaa henkilöstölleen monipuolisia tapoja kehittää osaamistaan. Caverionilla luodaan esimerkiksi uusille työntekijöille mahdollisia urapolkuja jo opintojen alkuvaiheessa. Yritys kannustaa ammattilaisia jatkuvaan oppimiseen. Ammattitaitoa voi vahvistaa opinnoilla työuran kaikissa vaiheissa. Oppisopimus ja ylipäätään tutkinto-opiskeluun kannustaminen on yrityksessä paljon käytetty osaamisen kehittämisen keino. Yhtenä valinnan perusteena oli myös se, että Caverion Suomi Oy:llä on vahva halu kehittää työpaikkaohjausta ja siihen liittyvää osaamista.

Valtakunnallinen oppisopimustahojen kilpailu 

Oppisopimusviikon yhteydessä myös Suomen oppisopimusosaajat ry palkitsee ansioituneita oppisopimustahoja. Voit katsoa kaikki valtakunnalliseen kilpailuun tulleiden ehdokkaiden esittelyvideot Oppisopimus.fi-Youtube-kanavan soittolistalta.

Valtakunnallisen kilpailun voittajat julkistetaan Ammatillisen koulutuksen seminaarissa 17.11.2021 Aulangolla, Hämeenlinnassa. 

Taitotalo onnittelee Caverion Suomi Oy:tä ja toivottaa onnea valtakunnalliseen kilpailuun!

Kysy lisää.

Jouni Kyllönen
Jouni Kyllönen
kehitysvastaava, oppisopimuspäällikkö
050 541 6643