Hyppää pääsisältöön
Kari Juntunen Sivistan hallitukseen

Taitotalon toimitusjohtaja ja rehtori Kari Juntunen on valittu Sivistystyönantajien eli Sivistan hallitukseen alkaen vuodesta 2021. 

Sivistan hallituksen puheenjohtajana jatkaa Aalto-yliopiston rehtori Ilkka Niemelä. Hallituksen jäseniksi valittiin myös rehtori Lauri Halla Kulosaaren yhteiskoulusta, toimitusjohtaja, rehtori Teemu Kokko Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta, rehtori Tapio Korjus Kuortaneen Urheiluopistosta, rehtori Jukka Mönkkönen Itä-Suomen yliopistosta, toimitusjohtaja Marja Pajulahti Invalidisäätiöstä, toimitusjohtaja Petri Raivo Karelia-ammattikorkeakoulusta, Talous- ja palvelujohtaja Päivi Seppä Jyväskylän yliopistosta, henkilöstöjohtaja Tiia Tuomi Helsingin yliopistosta ja rehtori Mari Walls Tampereen yliopistosta.

Sivistan hallitus on näköalapaikka koulutuksen ja tutkimuksen kehittämiseen yhteiskunnassamme. Sivista on keskeinen toimija koulutuksen, työelämän ja yhteiskunnan vuorovaikutuksen ja verkostoitumisen kannalta. Se edustaa yli 330 sivistys-, koulutus- ja tutkimusalan työnantajaa, joiden palveluksessa on noin 56 000 työntekijää. Työnantajajärjestönä Sivista vahvistaa alan tietoisuutta työnantajuudesta sekä tukee jäsentensä roolia työnantajana. 

Hallitustyöskentelystä on merkittävää hyötyä Taitotalolle, kun asiantuntijuutemme vahvistuu tällä verkostoyhteistyöllä. 

Taitotalo onnittelee Kari Juntusta uudesta merkittävästä luottamustehtävästä.

Kysy lisää.

Kari Juntunen
Kari Juntunen
toimitusjohtaja, rehtori
044 722 4772