Hyppää pääsisältöön
Ravintola Talentti

Amicom Oy sulautuu emoyhtiöönsä AEL-Amiedu Oy:öön 1.7.2020.

Taitotalon kongressikeskus sekä ravintolat Talentti, Variantti ja Picante jatkavat kesän jälkeen erillisenä ja itsenäisenä liiketoimintayksikkönä, osana Suomen johtavaa ammatillisen aikuiskoulutuksen palveluntuottajaa, AEL-Amiedu Oy:tä. Liiketoimintayksikön toiminnasta vastaa kongressipäällikkö Saana Veckman yhdessä muun esimiesryhmän – Petra Wickman, Tommi Kyyrä, Laura Sarlin ja Sanna Heino – ja koko muun ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. 

Taitotalon edelläkävijyys ammatillisten koulutus- ja kehittämispalveluiden tuottamisessa sekä toisaalta tunnustusta saanut asiakaspalvelu- ja ruokatuoteosaamisemme tarjoavat jatkossa aivan uudenlaista synergiaa ja mahdollisuuksia.

Amicom Oy:n operoima Taitotalon kongressikeskus on hoitanut ravintola- ja kongressipalveluja Helsingin Pitäjänmäellä vuodesta 1996. Olemme saaneet erinomaista palautetta asiakkailtamme vuosien varrella sekä ravintolapalveluiden että tapahtumien hoidosta. Yhteinen palvelulupauksemme on ”Lupaan kehittää omaa osaamistani, ja palvella aidolla sekä positiivisella asenteella”. Tämän kaiken osaamisemme viemme mukaamme.

Lisätietoa antavat
Saana Veckman, kongressipäällikkö, Taitotalon kongressikeskus
020 746 1255, saana.veckman@taitotalo.fi

Kari Juntunen, toimitusjohtaja, AEL-Amiedu Oy 
044 722 4772, kari.juntunen@taitotalo.fi

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa
Taitotalo on Suomen johtava työelämän kehittäjä ja ammatillisen aikuiskoulutuksen suunnannäyttäjä. 1.1.2020 toimintansa aloittaneen Taitotalon ovat perustaneet Ami-säätiö sr (Amiedu) ja Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr (AEL). Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta, sosiaali- ja terveysala sekä maahanmuuttajien koulutus. www.taitotalo.fi

Kysy lisää.