Hyppää pääsisältöön
kuvakooste Oulun muutosta

AEL:n Oulun toimipiste sai uudet, koulutuksia varta vasten suunnitellut ja rakennetut toimitilat osoitteessa Haaransuontie 8 B.

Uudet toimitilat on suunniteltu ja rakennettu soveltuviksi Oulussa järjestettäviä koulutuksia varten. Uudessa rakennuksessa on teorialuokkia sekä erilaisiin tarpeisiin mukautuvia harjoitustiloja. Harjoitustilat soveltuvat käytännön opetukseen esimerkiksi autoalan, logistiikan, varastoalan ja kylmäasennuksen koulutuksissa.

Avajaisia vietetään torstaina 17.10.2019 osoitteessa Haaransuontie 8 B, 90240 Oulu. Kahvipannu on kuumana klo 14–17. Tervetuloa katsastamaan uudet toimitilamme ja tapaamaan vanhat tutut tekijät!

AEL on toiminut Oulussa jo vuodesta 2006

Vuonna 2006 perustettu Oulun toimipiste edistää ja kehittää Pohjois-Suomen yritysten ja työntekijöiden ammatillista osaamista. Se tarjoaa monipuolisen ja ammattitaitoisen vaihtoehdon alueen koulutustarjontaan.

Oulussa on erikoistuttu kylmäasioihin, mikä sopii ankariin olosuhteisiin paremmin kuin hyvin. Kylmäasentajan ammattitutkinto sekä lämmityslaiteasentajan ammattitutkinto pyörivät tasaisesti.

Välillä Helsingistä saapuu kollegoja liikuteltavan kuljetuskaluston kanssa. Yhteistyössä Oulun ja Helsingin toimipisteet toteuttavat koulutuksia energian, kunnossapidon, hydrauliikan sekä muoviputken hitsauksen tiimoilta.

Oulussa järjestetään myös vesihuoltoalan ammattitutkintokoulutusta ja turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintokoulutusta sekä logistiikan koulutusta. Avointen toteutusten lisäksi Oulussa räätälöidään myös yrityskohtaista koulutusta.

AEL:n Oulun toimipisteessä palvelevat

  • Ari-Pekka Ojalainen, koulutuspäällikkö, 043 827 2548, ari-pekka.ojalainen@ael.fi
  • Hanna Ollila, koulutussuunnittelija, 044 722 4766, hanna.ollila@ael.fi
  • Antti Korhonen, koulutusasiantuntija, 043 826 6610, antti.korhonen@ael.fi

AEL:n toimipiste Oulussa sijaitsee osoitteessa Haaransuontie 8 B, 90240 Oulu.

Kysy lisää.

Ari-Pekka Ojalainen
Ojalainen Ari-Pekka
koulutusasiantuntija
043 827 2548