Hyppää pääsisältöön
Pekka Pirnes ja Jarkko Paananen

AEL ja Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy ovat ryhtyneet yhteistoimin kehittämään ja vahvistamaan Oulun alueen pk-yritysten liiketoimintaa ja kilpailukykyä.

Kahden kokeneen toimijan uusi yhteistyö perustuu yksityiskohtaisesti suunniteltuihin yritys- ja henkilökohtaisiin koulutuspolkuihin.

Koulutuksen lopputuloksena yrityksille syntyy tavoitteellinen ja mitattavissa oleva etenemissuunnitelma. Yrityksille muodostuu myös aktiivinen yhteistyöverkosto, jota ne voivat hyödyntävät uuden liiketoiminnan toteuttamisessa myös koulutuksen jälkeen.

Yhteistyökumppanit AEL ja Toimitusjohtajakoulu

Yhteistoiminnan aloitustilaisuudessa 21.3.2019 toisensa tapasivat koulutukseen osallistuvien yritysten edustajat, kouluttajat sekä koulutuksen järjestäjien edustajat. Osallistujat kertoivat oman liiketoimintansa näkökulmasta koulutuksen tavoitteista, odotuksista ja haasteista.

AEL on vastannut muuttuvan maailman koulutustarpeisiin jo vuodesta 1922. AEL järjestää tuhansia koulutuksia satojen ammattilaisten voimin, ja on johtava alan toimija. AEL:llä on laajin tekniikan alan koulutustarjonta teollisuuden ja teknisten palvelutoimialojen ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille. Laaja koulutustarjonta ja koko ajan kehittyvä asiantuntijaverkosto takaavat yrityksille ja niiden henkilökunnalle ainutlaatuiset puitteet kehittää omaa osaamistaan vastaamaan työelämän muutoksen haasteisiin. AEL kouluttaa pitämään yhteiskunnan pyörät pyörimässä.

AEL:ää ylläpitää Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr, jossa ovat edustettuina merkittävät elinkeinoelämän ja työmarkkinoiden järjestöt sekä yritysten ammatillisen koulutuksen kehittämisessä mukana oleva julkishallinto.

Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy on yksityinen, yli 30 vuotta pk-yritysten kehittämiseen ja vastuuhenkilöiden valmentamiseen keskittynyt yritys. Valtakunnallinen toiminta perustuu erinomaiseen kohderyhmän tuntemiseen ja noin 12 asiantuntijavalmentajan työhön. Kasvu- ja kehittämishakuisten pk-yritysten palvelut koostuvat ryhmävalmennuksista ja yrityskohtaisesta kehittämistyöskentelystä. Tyypillisesti Tj-koulun prosessin aikana tarkennetaan tulevaisuuden suunnitelma ja tehdään konkreettista kehittämistyötä liiketoiminnan ja johtamisen eri osa-alueilla. Tj-koulu on sparrannut yli 7 000 suomalaista pk-yritystä.

Sivun kuvassa Toimitusjohtajakoulun varatoimitusjohtaja Pekka Pirnes (vas.) ja AEL:n oppilaitosjohtaja Jarkko Paananen.

Lisätietoja antavat

Kysy lisää.

Jarkko Paananen
Jarkko Paananen
oppilaitosjohtaja
040 723 9641