Hyppää pääsisältöön

Niemi Palvelut Oy on valinnut yhdeksi painopisteekseen lähiesimiestyön kehittämisen. Koulutamme heidän lähiesimiehiään ja auttamme Niemi Palveluita kehittämään esimiestyötä.

Niemi Palvelut Oy:n henkilöstöjohtaja Päivi Tervapalo kertoo, että AEL:n kouluttajat ovat tehneet heihin vaikutuksen ammattitaidollaan. Siksi se päätyviät valitsemaan AEL:n koulutuskumppanikseen. He ovat lisäksi arvostaneet yhteistyössä sitä, että ovat päässeet mukaan rakantamaan lähiesimiestyön tutkinnot heidän tarpeitaan vastaaviksi. 

Esimiestyöskentely on tärkeää

Työnjohtaja Ilkka Vesamo kertoo, että hän on saanut kolutuksesta paljon eväitä korjaavan palautteen antamiseen. – Positiivinen palaute on helppo antaa, mutta keinot, joilla erilaisille ihmisille annetaan korjaavaa palautetta, ovat päässeet minulla suoraan käytäntöön, sanoo Vesamo.

Palveluesimies Matti Taavitsainen kertoo saaneensa koulutuksesta hyviä vinkkejä esimiestyöskentelyyn. – Motivoitunut työntekijä on tehokkaampi kuin se, jota ei pätkääkään kiinnosta, hän kiteyttää. Kun esimiehellä on käytössään konstit ja keinot hyvään johtamiseen, ovat alaisetkin tyytyväisiä.

Koulutuksen satoa

Koulutuksen muita hyviä puolia ovat miesten mukaan olleet DiSC-analyysiin tutustuminen. Kehuja saa myös lähipäivien käytännönläheisyys. Esimerkki käytännöstä on tutustuminen eri tavoilla toteutettuihin keisseihin, jolloin on saanut ymmärrystä siitä, miten asiat tulisi hoitaa.

Tutustu koulutukseen

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kysy lisää.

Leena Könkkölä
Leena Könkkölä
koulutussuunnittelija, johtaminen ja esimiestyö
044 430 9997