Hyppää pääsisältöön
Jarkko Aho

Aholta on ilmestynyt sijoitusalan tietokirja yhteistyössä Jukka Oksaharjun ja Karo Hämäläisen kanssa.

Pikkuguru – näin löydät tulevaisuuden tähdet on trion kolmas teos ja se on suunnattu sekä tavallisille piensijoittajille että alan ammattilaiselle. Kirja alkaa perusteista, mutta etenee loppua kohden hyvinkin syvällisiin sijoitusasioihin.

Sijoittaminen ja liiketoiminta kulkevat käsi kädessä

– Sijoittaminen on sitä, että ostetaan osuus yrityksestä. Ollakseen hyvä sijoittaja, täytyy ymmärtää, miten yritys toimii, tiivistää Aho.

– Opetan AEL:ssä johtamista, yrityksen taloutta ja liiketoimintaa. Tämä on vahvuusalueeni myös sijoitus-minäni kautta ja siinä yhdistyy työni kouluttajana ja sijoittaminen. Sijoittaessani tutkin yrityksiä tarkasti ja pyrin löytämään hyvin johdettuja firmoja, joilla on hyvä liiketoiminta ja joiden talous on kunnossa. Näitä asioita myös opetan, jatkaa Aho.

– Tällä hetkellä vastuullani AEL:ssä on Lähiesimiestyön ammattitutkinto sekä Liiketoiminnan ammattitutkinto, Aho kertoo. Tulevalle keväälle on suunnitteilla myös ihan uusi koulutus, Yritystalouden ABC, jossa Aho pääsee tuomaan hyvin esiin erikoisasaamistaan.

Jarkko Aho on sijoituspiirien Random Walker

Sijoituspiireissä hyvin tunnettu Random Walker on kouluttaja Jarkko Ahon nimimerkki ja taiteilijanimi.  Termi ”random walk” kuvaa osakkeiden satunnaiskulkua. Aho on harrastanut sijoittamista noin 20 vuotta ja kirjoittanut sijoitusaiheista blogia muun muassa Kauppalehteen ja Nordnetiin. Nykyisin hänen kolumnejaan julkaistaan pääasiassa Sijoitustiedossa.

Random Walkerin, Jukka Oksaharjun ja Karo Hämäläisen kaksi aiempaa teosta ovat Laatuguru – näin valitset voittajaosakkeet sekä Arvoguru – näin löydät halvimmat osakkeet.

Lue lisää

Random Walker

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon voi suorittaa sekä lähiopetuksena, että virtuaalisesti

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Yritystalouden ABC

 

Kysy lisää.

Jarkko Aho
Jarkko Aho
koulutusasiantuntija
044 431 4614