Elintarviketeollisuuslaitosten puhtaanapito -koulutus, webinaari Kurssi

Miehet suojapuvuissa

Koulutuksessa opit tuottamaan asiakaslähtöistä puhtaanapitopalvelua elintarviketeollisuustiloissa. Opit tehokkaan, ammattimaisen ja ergonomisen tavan toimia muun muassa työn organisoinnilla sekä vastuullisilla siivousmenetelmä- ja välinevalinnoilla elintarvikehygienia huomioiden. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan webinaarina Teamsillä klo 12.00-15.00. 

Ohjelmassa

  • Elintarviketeollisuustilojen puhtaanapidon perusteet
  • Menetelmät ja välineet
  • Mikrobiologia
  • Puhdistusaineet
  • Omavalvonta
  • Aseptinen työjärjestys ja elintarvikehygienia
  • Työn suunnittelu
  • Työturvallisuus ja ergonomia
  • Ympäristön huomiointi puhtaanapidossa

Koulutuksen hinta sisältää sähköisen pdf-osallistumistodistuksen.

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena sekä suomen että englannin kielellä, jolloin sisältö on mahdollista suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa. Koulutus on mahdollista toteuttaa myös lähiopetuksena. Kysy lisää kiinteistoala@taitotalo.fi.

Koulutus kehittää henkilöstön sitoutuneisuutta työhön, kykyä tuottaa ammattitaitoisempaa palvelua asiakkaille, ja parantaa siten yrityksen asiakastyytyväisyyttä sekä kannattavuutta.

Kenelle koulutus sopii?

Elintarviketeollisuuslaitosten puhtaanapitotehtävissä työskenteleville.

Asiantuntijat

Kuva

Juhana Uusi-Kakkuri

kouluttaja, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala